• Новинка
Машинки за Подстригване на коса за Мъже KEMEI Trimmer Професионални Фризьорски салон Машинки За Стригане, Безжична Машина За Подстригване на Брада, Мъжки Електрическа М?

Машинки за Подстригване на коса за Мъже KEMEI Trimmer Професионални Фризьорски салон Машинки За Стригане, Безжична Машина

Buyers rating:
BGN 3.33

Налично

【Мъжки комплект за подстригване】 Мъжки машинки за подстригване на коса включват в пълен размер направляващи гребени, за да отговори на вашите нужди в косенето на главата и лицето Тези професионални безжични машинки за стригане съчетават в себе си характеристики тример за коса и брада в едно устройство. 4 Ограничете Гребен (1.5/3/6/ 9 мм) за различни дължини на косата. 【Тих, мощен въртящ се ДВИГАТЕЛ】 - Двигател електрически тример достатъчно мощен, за да с лекота реже дори и най-гъста коса.Зъбите са на острието е плътно един до друг, което позволява изтриване на косата без довършителни или изваждане, осигуряване на ефективна прическа. 【Бързо зареждане от USB порт и led дисплей】 : Вграден цифров дисплей за показване на оставащото ниво на зареждане, както и състоянието на зареждане и индикатори за напомняне за смазване.Машина за подстригване с акумулаторна литиево-йонна батерия с голям капацитет (2200 mah), която осигурява до 3 часа ползване след 180 минути зареждане. 【Тих и високоскоростен роторен двигател】 : една седалка, всички метални машинка за подстригване с мощен роторен двигател с мощност от 5 W, ви позволява лесно и ефективно се реже всички видове коса.Безжични машинки за стригане и работят безшумно, само на 55 db, като осигурява отлична яснота при ниско ниво на звука за вас, по-тихи, отколкото много други модели. 【Идеален подарък】 : за Да бъдат по-удобни за използване, златни машинки за стригане Kemei-2850 PG идват с всички аксесоари, необходими за професионално фризьорство употреба.Може да се използва във всеки случай, на вашия баща, съпруг или човек се радвате на този идеален тример за коса.Мощният двигател : Машина за рязане, оборудван с мощна роторен двигател, ви позволява лесно и ефективно да отрежете всички видове коса.LCD дисплей : LCD-дисплей, показващ време на работа на батерията, предупреждение за зареждането на батерията и предупреждение за масло, избягвайте неловкого прекъсване на захранването по време на подстригване.

Подробности

Подобни продукти в категория