• Новинка
Бъркалки За кафе DOITOOL Мини-Лъжица 500шт Пръчици за Еднократна употреба За Напитки Смесване е Прозрачна Сервировочная Лъжичка, Прибори Лъжици За Смесване на Кафе Кок?

Бъркалки За кафе DOITOOL Мини-Лъжица 500шт Пръчици за Еднократна употреба За Напитки Смесване е Прозрачна Сервировочная Лъжичка,

Buyers rating:
BGN 1.67

Налично

Лек дизайн, можете да го носите със себе си, където ви е необходимо, е много удобноЗА ЕДНОКРАТНА УПОТРЕБА ОБСЛУЖВАНЕТО НА ЛЪЖИЦИ.Отлично представяне на нашия продукт ще ви донесе добър опит.ЗА ЕДНОКРАТНА УПОТРЕБА ОБСЛУЖВАНЕТО НА ЛЪЖИЦИ. Достатъчно, за да отговори на ежедневните нужди, и можете да ги споделите с приятели.ЗА ЕДНОКРАТНА УПОТРЕБА ОБСЛУЖВАНЕТО НА ЛЪЖИЦИ.Външния вид също е много прост, и той добре се комбинира с друга посуда в дома си.За ЕДНОКРАТНА употреба обслужването на лъжици. Приложими места : магазини на чай с мляко, кафенета, хотели, ресторанти и т. за ЕДНОКРАТНА употреба обслужването на лъжици. Лек дизайн, може да се носи там, където ви е необходимо, е много удобно.ЗА ЕДНОКРАТНА УПОТРЕБА ОБСЛУЖВАНЕТО НА ЛЪЖИЦИ.Отлично представяне на нашия продукт ще ви донесе добър опит.ЗА ЕДНОКРАТНА УПОТРЕБА ОБСЛУЖВАНЕТО НА ЛЪЖИЦИ. Достатъчно, за да отговори на ежедневните нужди, и можете да ги споделите с приятели.ЗА ЕДНОКРАТНА УПОТРЕБА ОБСЛУЖВАНЕТО НА ЛЪЖИЦИ.Външния вид също е много прост, и той добре се комбинира с друга посуда в дома си.За ЕДНОКРАТНА употреба ОБСЛУЖВАНЕТО на лъжици. Приложими места : магазини на чай с мляко, кафенета, хотели, ресторанти и т. за ЕДНОКРАТНА употреба обслужването на лъжици. пръчици за Еднократна употреба за напитки смесване е Прозрачна сервировочная лъжичка, Прибори Лъжици за смесване на кафе Коктейлни пръчици Особености - Материал : пластмаса Размер : около 12,80 'X1,40' X0,20 см / 5,03 'X0,55' X0,08 инча - Цвят : светло жълто.Опаковката включва 500 х Еднократна употреба лъжици за разбъркване.

Подробности

Подобни продукти в категория

Шрек завинаги след - Playstation 3
  • Новинка
Оценки:

Шрек завинаги след - Playstation 3

По мотиви от анимационния филм на Dream WorksИграйте като Шрек, Фиону, Магарето и Котаракът в чизми", борбата �

BGN 17.94
Карлайл 455003 Пакетче Захар Caddy
  • Новинка
Оценки:

Карлайл 455003 Пакетче Захар Caddy

Вид на продукта : стойка за пакетчета със захар / CaddyВид на продукта : стойка за пакетчета със захар / Caddy.�

BGN 51.05