• Новинка
BestLand 2 Опаковки Пръчка за стайлинг на коса и Восъчна пръчка за коса, Пръчка за стайлинг на коса Flyaways Немазна Восъчна пръчка за стайлинг на коса за контрол на краищат?

BestLand 2 Опаковки Пръчка за стайлинг на коса и Восъчна пръчка за коса, Пръчка за стайлинг на коса Flyaways Немазна Восъчна

Buyers rating:
BGN 9.20

Налично

【ЗДРАВ естествен материал】 е Изработен от естествени растителни съставки, еластичен, хидратиращи, не е мазна, натурален и безопасен за използване, без стимулация, довършителни работи гел-стик, прозрачен, подходящ за всяка коса цвят 【ЕФЕКТИВНО】 горчица на разпространението и съберете всички выбившиеся косата в желаната прическа.Ефектът е видим веднага, като прави косата ослепителен. 【Контрол ръбове】 чудесно за опаковане и предните части, перфектен продукт за опаковане, хидратира и изравнява тена на задните ръбове.Това също е чудесен стилизатор.Той не дава силна фиксация, като гел, той е по-гъвкав. 【Не е лепкава и не е трудно】 Запазва косата такива хубави и не корковыми, като гел или лак за коса.Това го прави мек, лесен за използване и подходящ за използване в движение. 【Укрощает Fly Always】 Восъчна пръчка за коса, разработена като удобно решение за грижа за палав коса и палав върховете, прави косата гладка и без резба. 【ЗДРАВ естествен материал】 е Изработен от естествени растителни съставки, еластичен, хидратиращи, не е мазна, натурален и безопасен за използване, без стимулация, довършителни работи гел-стик, прозрачен, подходящ за всяка коса цвят. 【ЕФЕКТИВНО】 горчица на разпространението и съберете всички выбившиеся косата в желаната прическа.Ефектът е видим веднага, като прави косата ослепителен. 【Контрол ръбове】 чудесно за опаковане и предните части, перфектен продукт за опаковане, хидратира и изравнява тена на задните ръбове.Това също е чудесен стилизатор.Той не дава силна фиксация, като гел, той е по-гъвкав. 【Не е лепкава и не е трудно】 Запазва косата такива хубави и не корковыми, като гел или лак за коса.Това го прави мек, лесен за използване и подходящ за използване в движение. 【Укрощает Fly Always】 Восъчна пръчка за коса, разработена като удобно решение за грижа за палав коса и палав върховете, прави косата гладка и без резба.Е създаден като удобно решение за загуба на коса, детски косми и непокорни върховете.

Подробности

Подобни продукти в категория