• Новинка
Комплект играчки за баня с вендузи - 24 бр., играчки-издънка за деца, алуминиева дограма, играчки за съхранение, подходящи за аутизъм /ADD /ADHD. (Средно)

Комплект играчки за баня с вендузи - 24 бр., играчки-издънка за деца, алуминиева дограма, играчки за съхранение, подходящи

Buyers rating:
BGN 3.00

Налично

? Творческа смучене - Тази допир играчка-непоседа, изработени в опаковка от черупка на яйце, ще стане суперпопулярной семейния интерактивна играчка през 2022 година Играчки се предлагат в шест цвята, четири форми и четири размери, за да предоставим на децата богат избор.Тук се включват : red 4 см, червен 6 см, синьо 4 см, синьо-6 см, жълт 4 см, жълто 6 см, оранжево 4 см, оранжево 6 см, светло-червено 4 см, светло-червено 6 см, зелен 4 см, зелен 6 см, само на 24 опаковки. ? Забавни играчки за деца-Тази строителна играчка-издънка за подреждане - чудесна играчка за развитие на децата.Той може да се преобразува в различни форми, като например цифри, геометрични фигури и предмети, за да помогне на децата да научат цифрите и да разпознават форми. ✔ Трайни сетивни играчки-неспокойни - Изработена от мек и траен силикон, тази допир играчка-непоседа-всасыватель счупи традиционния модел на пъзели.Тази играчка на присоске може да се разшири детско въображение и развиват техните мисловни умения. децата могат да ги събере заедно, с помощта на въображението си, в различни форми, които подобряват координацията на ръцете и очите на детето. ? Силиконови играчки за баня с вендузи - тази играчка на присоске лесно измиване и почистване.Можете просто изплакнете с вода, и тя ще бъде чиста.Това е детска интерактивна играчка, която не е опасно и е подходящ за партита, баня и на открито. ? Идеални подаръци за деца - Отлични и очарователни играчки на присосках като пълнители за отглеждане на деца, това ще предизвика широка усмивка!и дава добро семейно развлечение на Коледа.Той също така е идеален като награда за детски класове, партита по повод рождения ден и други празнични събития. ? Творческа смучене - Тази допир играчка-непоседа, изработени в опаковка от черупка на яйце, ще стане суперпопулярной семейния интерактивна играчка през 2022 година. Играчки се предлагат в шест цвята, четири форми и четири размери, за да предоставим на децата богат избор.Тук се включват : red 4 см, червен 6 см, синьо 4 см, синьо-6 см, жълт 4 см, жълто 6 см, оранжево 4 см, оранжево 6 см, светло-червено 4 см, светло-червено 6 см, зелен 4 см, зелен 6 см, само на 24 опаковки.

Подробности

Подобни продукти в категория