• Новинка
Авто Прахосмукачка PMH, която се презарежда Ръчно Прахосмукачка с HEPA-филтър, Безжична Прахосмукачка за Грижа за Интериора на Колата, Преносим Авто Прахосмукачка за ?

Авто Прахосмукачка PMH, която се презарежда Ръчно Прахосмукачка с HEPA-филтър, Безжична Прахосмукачка за Грижа за Интериора на

Buyers rating:
BGN 13.55

Налично

►►[Мощна степента на вакуум] Мощен двигател осигурява мощно засмукване и може да се използва във влажни и сухи условияТози авто прахосмукачка лесно да се абсорбира прах, козината на домашни любимци, пясък, чакъл, остатъци от храна, вода, боклук, възглавници и мека мебел.Почистване на автомобили още никога не е било толкова лесно. ►►[Преносим безжична прахосмукачка] Този портативен безжична прахосмукачка позволява да се движат свободно между помещенията, като се избягват проблеми с кабели.Лека и ергономична дръжка с плоско дъно на корпуса се плъзга лесно се при почистване на пода и ъгли на седалката.Много подходящ за семейство, градина, домашни любимци, използване в кухнята. ►►[Тиха система] Ръчна прахосмукачка може да намали нивото на шума по време на работа до ниво под 50 децибела, без да се притеснявате за това, че го потревожат, и създаде приятно настроение.Намалете нивото на шума, като същевременно се запази движещата сила, за да те предоставят на тиха и комфортна обстановка за вашето семейство. ►► [Лесен за почистване] Ръчна прахосмукачка безжична прахосмукачка оборудван с HEPA-филтър, който може да се почиства и той е по-траен; сменяем филтър помага бързо и лесно да изсипва боклука, което е удобно за следващата прибиране на реколтата. ►► [Технология за бързо зареждане и непрекъсната работа] се Използва за дълбоко почистване на вашия дом за един заряд.Преносим прахосмукачка може да работи непрекъснато в продължение на не по-малко от 30 минути, и го зарежда отнема само 3-4 часа. ►►[Мощна степента на вакуум] Мощен двигател осигурява мощно засмукване и може да се използва във влажни и сухи условия.Този авто прахосмукачка лесно да се абсорбира прах, козината на домашни любимци, пясък, чакъл, остатъци от храна, вода, боклук, възглавници и мека мебел.Почистване на автомобили още никога не е било толкова лесно. ►►[Преносим безжична прахосмукачка] Този портативен безжична прахосмукачка позволява да се движат свободно между помещенията, като се избягват проблеми с кабели.Лека и ергономична дръжка с плоско дъно на корпуса се плъзга лесно се при почистване на пода и ъгли на седалката.Много подходящ за семейство, градина, домашни любимци, използване в кухнята. ►►[Тиха система] Ръчна прахосмукачка може да намали нивото на шума по време на работа до ниво под 50 децибела, без да се притеснявате за това, че го потревожат, и създаде приятно настроение.Намалете нивото на шума, като същевременно се запази движещата сила, за да те предоставят на тиха и комфортна обстановка за вашето семейство.

Подробности

Подобни продукти в категория

Имбирно-Ментов Julep Ко.
  • Новинка
Оценки:

Имбирно-Ментов Julep Ко.

Промоции, отпечатани A Hoen & Co, Балтимор.Уникален Цвят!Рядко!Сертификат акции, издадени на предприятия, об�

BGN 61.69