• Новинка
Abaodam Чанта за консервиране на продукти, Херметически затворени Чанти За багаж, Чанта за багаж с цип, Както и Чанта за Деца, Силиконови Чанти, Чанта За съхранение на с?

Abaodam Чанта за консервиране на продукти, Херметически затворени Чанти За багаж, Чанта за багаж с цип, Както и Чанта за

Buyers rating:
BGN 2.33

Налично

PEVAСиликонови многократна употреба пакети : Изработени от материал PEVA, който е безвреден и безопасен за използване.Контейнери за хладилника : Тези висококачествени опаковки за продукти, напълно подходящи за повторна употреба и могат да увеличат срока на годност на продуктите.Вакуумна торба за съхранение : Те са удебелени, им е лесно да се повреди, те трайно в употреба.Различна вместимост на торбичката за съхранение на продукти.Пакети за съхранение с вакуум запечаткой : това осигурява спестяване на хранителните вещества в храната, парфюми сокове.Опаковки за многократна употреба за леки закуски : Пакети Sous Vide Осигуряват запазването на хранителни вещества, аромати и сокове на продуктите.Списък на пакетите в 8 x чанти за съхранение Характеристики - Материал : Запечатан пакет с цип PEVA. - Цвят : син, оранжев за приготвяне на закуски. - Безопасно да се използват в миялна машина, фризер и така нататък, и практични, за ежедневно използване запечатани пакети. - Лесно се отваря и затваря, удобни за съхранение на хранителни продукти запечатани пакети. - Тези пакети за храна от премиум-клас е изцяло за многократна употреба и могат да се удължи срокът за съхранение на пакет за закуски food kids. - за запазване на свежестта и безопасността на продуктите, а също и намаляване на хранителните отпадъци и използване на еднократна употреба, пластмасови, силиконови пакети за хранене. - здрав и е за многократна употреба, отличен калъф за съхранение в хладилник в кухнята.Информация за стоки, Вакуумни торби за съхранение на Това пакети за опаковане на хранителни продукти.Плоски пакети за замразяване могат да съхраняват плодов прах, сушени плодове, чаени листа, житни зърнени храни, продукти, закуски, декорация и т. Пакети за съхранение на закуски за еднократна употреба са изработени от безопасен материал за съхранение на продуктите при високи и ниски температури.

Подробности

Подобни продукти в категория