• Новинка
водоустойчив Компактен Монокуляр 10x25 и Универсален телескоп за мобилен телефон, Здрав адаптер за цифров фотоапарат, работещ с телескопа, Зрителната тръба, Микроск?

водоустойчив Компактен Монокуляр 10x25 и Универсален телескоп за мобилен телефон, Здрав адаптер за цифров фотоапарат, работещ

Buyers rating:
BGN 24.40

Налично

【Ясен преглед】 Монокуляр с 10-кратно увеличение и диаметър на обектива 25 mm осигурява ясно и ярко изображение, наслаждавайки се на красотата на разстояниеМонокулярный телескоп Tydeux с голямо зрително поле осигурява най-добрия възможен преглед по време на вашите приключения на открито просто не се колебайте да се насладите на наблюдение на птици, лов, крак туризъм, къмпинг, пътуване, дивата природа, пейзажи и т. 【Високо качество】 Монокуляр 10x25 е изработен от висококачествен материал.Призма K7 и елементи на обектива с напълно многослойно покритие осигуряват отразяване на светлината и минимални нарушения, повишаване на яркост, контраст и качество на изображението. 【Отлична производителност】 Водоустойчив, противотуманный, удароустойчив, нескользящий. Изпълнен с азот водоустойчив материал осигурява водоустойчив, противотуманность, защита при всякакви климатични условия и на всякакви условия.Лесен монокуляр с удобен и преносим каишка за ръка предотвратява выскальзывание монокуляра от ръцете си. 【УДОБЕН УДОБЕН】 Ергономичен дизайн ви помага бързо и точно да се съсредоточи върху целта на една ръка.А здрава гумена броня с ивици осигурява удобство на използване, нескользящий улавяне и надеждна външна защита от ръката си.До монокулярному прицелу и приложен черна чанта, която удобно се носят със себе си. 【АДАПТЕР за телефон】 С адаптер за телескопа мобилен телефон свържете вашия телефон към телескоп или микроскопу, за да изследват дълбоката красива сцена и невероятно микрокосмос.Може да се комбинира с мобилен телефон или просто да използвате мобилен телефон.Надявам се да прекарате чудесно време на снимане с нашите адаптер. 【Ясен преглед】 Монокуляр с 10-кратно увеличение и диаметър на обектива 25 mm осигурява ясно и ярко изображение, наслаждавайки се на красотата на разстояние.Монокулярный телескоп Tydeux има голямо поле на зрение, осигурява най-добрия възможен преглед във вашите приключения на открито просто не се колебайте да се насладите на наблюдение на птици, лов, крак туризъм, къмпинг, пътуване, дивата природа, пейзажи и т.

Подробности

Подобни продукти в категория

GIZMON Utulens X-Mount/XF-Планина
  • Новинка
Оценки:

GIZMON Utulens X-Mount/XF-Планина

Специално за камери с елементи XMount / XFПравете емоционални снимки в стил lofi интернет, като Quick Snap, с помощт

BGN 16.19
Статив за фотоапарат Mantona Travel I
  • Новинка
Оценки:

Статив за фотоапарат Mantona Travel I

Практически скоби за фиксиране на краката на едно мястоОсновата за стабилна подкрепа Вграден алкохоле�

BGN 2.67
Бинокъла Коаксиален микроскоп
  • Новинка
Оценки:

Бинокъла Коаксиален микроскоп

Производител Коаксиален бинокъл микроскопКорона за наблюдение Бинокулярная корона за наблюдение, нак�

BGN 348.33