• Новинка
Влияние на топката GLJ Wrist Power, укрепитель китката и тренажор за горната част на ръцете, използван за укрепване на ръце, пръсти, костите на китките и мускулите (Цвят: си

Влияние на топката GLJ Wrist Power, укрепитель китката и тренажор за горната част на ръцете, използван за укрепване на ръце,

Buyers rating:
BGN 2.00

Налично

✔ Автоматично стартиране на проекти : Операция е много проста, просто кликнете на жило в посоката на стрелката, която се задвижва от вътрешната пружинаМоля, носете специална гривна по време на тренировка, за да сте сигурни, че не губят му се дължи на прекомерна сила. ✔ Здрав и издръжлив : в ядрото на топката, изработен от сплав с и не е податлив на някаква чужда вибрации. ✔ Тренирайте на китката и ръката : Топка за подобряване на работата на ръцете - това е центробежная сила, създадена от взаимодействието между въртенето на китката и вътрешен въртящ се сърцевина, която може да поддържа висока скорост на въртене на ядрото, насърчаване на кръвообращението и увеличаване на пръстите, китката, четка, предмишница, бицепс, трицепс и сухожилията, както и силата на раменете, възстановяване на мускулната сила. ✔ Компактен дизайн могат да носят със себе си навсякъде : дали в офис, фитнес зала или у дома, може да се използва като играчка за релакс по всяко време, а също и за тренировка на мускулите на ръцете. ✔ Интимни подаръци : Стилен външен вид и тих звук, подходящи за всички, това е чудесен и любов подарък. ✔ Сила топка за китката използва принципа на висока скорост на рязане магнитни силови линии с помощта на вградена индукционна намотка, която спонтанно генерира импулсно захранване и подхранва топки led крушки.✔ С нарастването на вътрешната скорост на въртящи се на ядрото на топката, за да китката става заслепяваща.Почувствайте ослепителен ритъм и увеличете удоволствието от фитнес ✔ Лек и удобен, тренирайте мускулите по всяко време и на всяко място ✔ спецификация : 1. Заглавие : крушка за запястья2. Материал : силикагел, в сърцевината на метални топчета 3. Съдържание на опаковката : крушка за китката (без да се включват други неща)✔ Как да използвате : 1. Кликнете големи пръсти на двете ръце в посока на стрелките, сочещи към центъра на топката, докато съпротива не ще е голямо и центъра на топката не може да покатиться.

Подробности

1. Name:
Wrist Ball
2. Material:
silica gel, metal ball core
3. Package content:
wrist ball (not including other things)
✔How to use:
1. Push the thumbs of both hands in the direction of the arrow of the center of the ball until the resistance is large and the center of the ball cannot roll.:
2. Quickly release the core of the ball with the thumbs of both hands, and turn the ball by the hand:
3. After feeling the sphere rotates, swing the ball from left to right in a circle-like way to slowly rotate the wrist ball, and the speed can be increased with the inertia:
✔Note:
Light shooting and different displays may cause the color of the item in the picture a little different from the real thing.
✔ Service:
1. If you need more styles, please click our other products to find the style you want.:
2. If you have any questions before or after your purchase, please do not hesitate to contact us. :

Подобни продукти в категория