• Новинка
16-крак кабел TNE за Meta Quest 2/Oculus Quest 2 VR Type C-C Кабел за игри и за зареждане на КОМПЮТЪРА | Високоскоростен пренос на данни и бързо зарядно устройство захранващ Кабел Type C-C ?

16-крак кабел TNE за Meta Quest 2/Oculus Quest 2 VR Type C-C Кабел за игри и за зареждане на КОМПЮТЪРА | Високоскоростен

Buyers rating:
BGN 8.47

Налично

✅ Подобрен дизайн на Нашия 16-крак (5 м) кабел Type C-C (на вашия компютър трябва да бъде port type C) може да се използва отново и отново, без страх, че някога ще излезе у вас от ред; тъй като всеки компютър е различно, този кабел може да не работи за всички, ако имате проблеми с прекъсват или да не работи на версия 30, моля, уведоми ни, за да сме избрали друг вид кабел за вашия компютър. ✅ Кабел Линк, който е съвместим с Quest Pro или Quest 2 - Link свързва слушалки Quest със съвместими PC игри, така че можете да играете игри в Steam и широка гама от приложения и игри S Rift, едновременно зареждайки слушалки Quest (моля, уверете се, че имате съвместим компютърни игри). ✅ Кабел VR Линк с дължина 16 метра (5 м) - ергономичен дизайн достига до дължина 16 метра (5 метра), а лек и гъвкав дизайн осигурява по-голяма свобода на движение, отколкото повечето кабели за слушалки виртуална реалност. ✅ Взаимозаменяеми кабел за зареждане захранващ кабел - Използвайте нашия кабел зарядно куб, доставеното ни заедно с вашия Quest; свързва се директно към штекеру, поставляемому заедно с вашия Quest или Quest 2 и зарежда го също толкова добре или дори по-добре, отколкото преди. ✅ 100% Удовлетвореност на клиентите - Ние поддържаме превъзходен дизайн и изработка на нашите кабели, ние помагаме на нашите клиенти да се свържете Quest към КОМПЮТЪРА си и да ги подкрепят на 100% гарантирано връщане на парите; присъединете се към хиляди щастливи геймърите и феновете на виртуална реалност . Натиснете бутона "Добави в кошницата", да си поръчате днес; по всякакви въпроси можете да се свържете с нас по телефона или електронната поща.Зареждайте по време на играта Линк - предполага се, че Quest 2 няма да се зарежда, докато батерията не е изтощена на 80%, и въпреки, че на вашия компютър няма да се появи зареждане, индикатор на Quest ще светне. ✅ Подобрен дизайн на Нашия 16-крак (5 м) кабел Type C-C (на вашия компютър трябва да бъде port type C) може да се използва отново и отново, без страх, че някога ще излезе у вас от ред; тъй като всеки компютър е различно, този кабел може да не работи за всички, ако имате проблеми с прекъсват или да не работи на версия 3.0, моля, уведоми ни, за да сме избрали друг вид кабел за вашия компютър.

Подробности

Подобни продукти в категория

Farm frenzy 3 [Изтегляне на Mac]
  • Новинка
Оценки:

Farm frenzy 3 [Изтегляне на Mac]

От производителя Контролирайте пет ферми по целия свят и опитайте ръката си в отглеждане на пингвини и �

BGN 7.87