• Новинка
Шапки за шофьори на камиони с международния вратовръзка премиум-клас възстановяване на предишното положение. Твърдо. Качество.

Шапки за шофьори на камиони с международния вратовръзка премиум-клас възстановяване на предишното положение. Твърдо. Качество.

Buyers rating:
BGN 20.63

Налично

60% Памук, 40% полиестерЗакопчалката на бутон.Само ръчно пране. ???? ??? ???? ??? ???? ??? : ( Цвят : сив/черен) Покажи подкрепата си за огнеборците в цялата страна с помощта на тази висококачествена бейзболни шапки с флага под формата на тънка червена линия.Здрав и изработен от материал с най-високо качество. не е крехък евтин материал. ??? ???? ???? ???? : Шапката е стандартен размер, със средна дълбочина тульи.Той има корекция на защелкивания, и в основата ще прилепва плътно към главата си. ?????????? ???? ???? : Нашата висококачествена шапка възстановяване на предишното положение да вкара с подплата чудесно за вентилация.Вградени окото фитили задържат пот, като ви прохладни и сухи.Той идва с регулируема каишка отзад, който е подходящ за почти всяка глава. ??? ??????? ???? а ???? ?????? : възстановяване на предишното положение може да се използва за различни цели, като например бейзбол, крикет, голф, каране на мотоциклет, колоездене, фитнес зала, пътуване, фестивали, туризъм, Лов, катерене, бягане и много други спортове и активна почивка.Във всички отношения той предпазва от слънчевите лъчи. ???????? ???????????? : Се основават на средния Запад, сме малка семейна собственост на предприятието, както и на нашите клиенти означават за нас всички.Ние сме тук, в International Равенство, се стремим да предоставим на нашите клиенти най-доброто обслужване и продукти.Ако имате проблем или въпроси, просто да споделите с нас!.

Подробности

Подобни продукти в категория