• Новинка
Калъф Meifigno Guardian Series за Google Pixel 7, [Двуслойни и със защита от военен клас], Масивна делото и мека силиконова вътрешна част, устойчив на удари защитен калъф за Google 7 (6.3 ин?

Калъф Meifigno Guardian Series за Google Pixel 7, [Двуслойни и със защита от военен клас], Масивна делото и мека силиконова

Buyers rating:
BGN 47.88

Налично

【Изключителен дизайн за въздушна възглавница с 4 ъгли】 Ние сме разработили подсилена броня от TPU изключително за защита от 4 ъгли, амортизирующий ефект 3 пъти по-добре, отколкото традиционния начин за тайна 4 ъгли директно задната част на КОМПЮТЪРА 【Защита на военно-клас + двупластова защита】 Този устойчив на удари калъф, проектиран за Google Pixel 7, притежава сертификат за защита MIL-STD-810 H.Съчетава в себе си солидна задния панел на КОМПЮТЪРА, с мек вътрешен слой е от TPU за двойна защита.Носенето на този защитен своята практика, разработен за Google Pixel 7, гарантира, че вашият телефон ще издържат, дори ако той е 5000 пъти ще падне от височина 10 метра на твърда земя. 【Отлично сцепление и защита от пръстови отпечатъци】 Материал премиум-клас, уникална текстура и матово покритие осигуряват превъзходно сцепление и го правят противоскользящим и защищающим от пръстови отпечатъци. 【Защита на камерата и на екрана, и поддръжка за безжично зареждане】 Защитен калъф Google Pixel 7 осигурява цялостна и деликатна защита благодарение на високите выступам. Поддържа безжична зареждане, така че просто зареждайте, не махате калъф. 【Съвместимост и професионална подкрепа】 е Съвместима само с Google Pixel 7 6.3 инча (издаден през октомври 2022 г. не е съвместима нито с какви други модели.При всеки проблем с покупката, като грешен размер, използвани за опаковане или всяко недоволство, моля, уведомете ни чрез Центъра за съобщения, и вие ще получите подкрепа в рамките на 12 часа.Q1 : Съвместим ли е този калъф, само с Google Pixel 7?.A1 : Да, той е съвместим само с Google Pixel 7 (6.НЕ за Google Pixel 7 Pro (6,7 инча).Q2 : Каква е защитата на този своята практика Google Pixel 7?.Този устойчив на удари калъф, проектиран за Google Pixel 7, притежава сертификат за защита MIL-STD-810 H.Съчетава в себе си солидна задния панел на КОМПЮТЪРА, с мек вътрешен слой е от TPU за двойна защита.Носенето на този защитен своята практика, разработен за Google Pixel 7, гарантира, че вашият телефон ще издържат, дори ако той е 5000 пъти ще падне от височина 10 метра на твърда земя.

Подробности

Подобни продукти в категория

Senoran 18, 40x40 см. (хартия)
  • Новинка
Оценки:

Senoran 18, 40x40 см. (хартия)

Вече повече от десет години Deljou Print On Demand поставя стандарт в областта на художествената печат gicléeНашите

BGN 2.33
Флаг на щата Охайо размер 3X5 фута
  • Новинка
Оценки:

Флаг на щата Охайо размер 3X5 фута

Размери : 3x5 Устойчивост на дъжд и слънце.Дълъг срок на експлоатация.Идеална за използване в дома, в кола�

BGN 2.67