• Новинка
HJKK Classic We The People Edition 3D изцяло метална автомобилни Емблеми, стикери, Етикети, Индивидуална Украса, за да се подчертае, 2 бр. (черно/червено)

HJKK Classic We The People Edition 3D изцяло метална автомобилни Емблеми, стикери, Етикети, Индивидуална Украса, за да се подчертае,

Buyers rating:
BGN 10.13

Налично

?《 Високо качество и трайност на》 : Изработен е от здрава сплав, която гарантира неговата дълготрайност ?《Стилен и атрактивен》 : Благодарение на 3 D-дизайн и пет стилове светоотражающей гладка повърхност и матирана обработка на тези очарователни етикети непременно ще направят вашата кола по-специален и привлекателен. ?《Лесна инсталация》 : С помощта на трайно лепило просто отлепете защитната хартия и я залепете върху всяка плоска повърхност.Пробиване не се изисква, което го прави много издръжлив. ?《Гъвкавост》 : тези етикети могат да се използват не само за автомобили и лаптопи, но и за украса на широк спектър от теми, включително камиони, мотори, каски, таблети, лаптопи, китари, куфари и др.Той дори се покрива от надраскване, като вашите специални неща!. "Отлично съотношение между цена и качество" : предлага се с две лепенки, една за задната част на колата и една на предния капак.И ще се превърне в идеален подарък за двойки, един за вас и един за втората половина.Тези автомобилни стикери са изработени от висококачествен метален материал от алуминиева сплав.Материали от високо качество сплави издържа на всякакви метеорологични условия.Тя не само е водоустойчив, но и устойчиви на корозия.Той е по-здрав от други пластмасови автомобилни икони, представени на пазара.

Подробности

Подобни продукти в категория

Lana Grossa Ecopuno, 78 Мека Зелена Прежда
  • Новинка
Оценки:

Lana Grossa Ecopuno, 78 Мека Зелена Прежда

Цвят №78 НежнозеленоТегло : 50 " Дължина : 215 м Размер на иглата : 44, 5 72% памук / 17% натурална мериносова вълн�

BGN 2.00