• Новинка
Опаковка от 2 Фиксаторов за очила |Унисекс, Противоскользящий Регулируема каишка от Каучук за четене очила, слънчеви очила, веригата за каишка за очила, За мъже и же?

Опаковка от 2 Фиксаторов за очила |Унисекс, Противоскользящий Регулируема каишка от Каучук за четене очила, слънчеви очила, веригата

Buyers rating:
BGN 6.93

Налично

Сигурност : Благодарение на регулируемому ремешку за очила Verona Love вашите точки ще бъдат в безопасност Лесно переключайтесь с носенето на носенето на шията с помощта на надежден запис. Качество : Силикон каишка Verona Love е изработен от висококачествен шелковистого силикон.Регулируеми : Унисекс, за деца и възрастни.Поставки за очила Verona Love са подходящи за всички и са за широки и тесни износител.Доживотна гаранция : 1 каишка за цял живот.Ние ще се радваме да се замени, ако покупката не е наред.Стойност : не е нужно Да е 2 или 3. Този каишка за точки за по-високо качество - това е всичко, което ви трябва.Сигурност : Благодарение на регулируемому ремешку за очила Verona Love вашите точки ще бъдат в безопасност. лесно переключайтесь с носенето на носенето на шията с помощта на надежден запис.

Подробности

Подобни продукти в категория