• Новинка
LBG Products Изолация от пенопластовой ленти за прозорец на климатика е с ширина 2 инча и с дебелина от 1 инч, мерки и Теглилки от полиуретанова пяна за прозорци ac с высоко?

LBG Products Изолация от пенопластовой ленти за прозорец на климатика е с ширина 2 инча и с дебелина от 1 инч, мерки и

Buyers rating:
BGN 9.49

Налично

[✔ ПЕНОПЛАСТОВАЯ лентата за ЗАЩИТА на ОКОЛНАТА среда] - Тази пенопластовая лента е изработена от разпенен материал NBR + PVCЕкологично чист, нетоксичен, има висока огнестойкостью, устойчиви на екстремни метеорологични условия.Добре намалява нивото на шум и вибрации, има висока устойчивост на топлина. [✔ ВИСОКА ЕЛАСТИЧНОСТ] -отличаващ се С висока гъвкавост и отлична устойчивост на компресия, той може да възстанови първоначалната си форма независимо от това, колко силно компресиран.Помага за удължаване на срока на експлоатация на машини с отлична буферна защита. [✔Се ИЗПОЛЗВА ШИРОКО] -Полистирен ленти, които гарантират звукоизолация и намаляване на шума; Широко се използват като звукоизоляционного, запечатване, антивибрационного материал. дори може да се използва като защитно уплътнение от надраскване за дребни съдове. се прилагат за климатици, хладилници, коли, врати и прозорци. [✔ ПО-ЗДРАВ ЛЕПИЛО ВЪРХУ ОСНОВАТА] - пяна с едностранно лепило.Лентата е устойчива на атмосферни влияния, маслостойка, устойчива е на корозия и притежава отлично попиваща способност. може приклеиваться към почти всяка повърхност, като дърво, пластмаса, бетон, алуминий, лесно е залепен към вратите и прозорците. могат да бъдат отрязани по размер на ножица. [✔ Опаковка]-В комплекта е включена 1 брой с ширина 2 инча и с дебелина от 1 инч (обща дължина от 6,5 фута).Амортизацията, с Висока твърдост.Топлоизолация и намаляване на шума.С едностранно лепило.Лентата е устойчива на атмосферни влияния, маслостойка, устойчиви на корозия.През лятото да не се допуска попадане на горещ въздух в помещението.През зимата не се допуска попадане на студен въздух в помещението.

Подробности

Подобни продукти в категория

Faszination Nordsee 2024
  • Новинка
Оценки:

Faszination Nordsee 2024

Stimmungsvolle Momente, malerische Plätze, weite Strände und spektakuläre Aussichten auf das Meer an der deutschen Nordseeküste hält dieser Hristo in 12 hashget aktiven PanoramaFotograf

BGN 12.75