• Новинка
Wunder - Игрален комплект за къпане на бебе с 6 игри, 30 карточными комплекти и разнообразни забавни занимания, майка или баща, предсказания и съвети, дреболии, търсене н?

Wunder - Игрален комплект за къпане на бебе с 6 игри, 30 карточными комплекти и разнообразни забавни занимания, майка или

Buyers rating:
BGN 2.33

Налично

Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплащаСтоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплаща.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплаща.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка. ? 6 МАЧА за ДУШАТА на ДЕТЕТО : Пакети включват "Мама и татко", "Намери гост, който", "Предсказания и съвети за деца", "децата на малките неща", "Търсене на дума" и "Игри с эмодзи в книга".БОНУС карта Mad Lib!. ? 30 КАРТИ В ИГРА : 6 игрални комплекти по 30 карти на всеки комплект = 180 карти.Идеален е за всяка детска душа или полова партита с участието на 30 души или по-малко.Размер карти 5 х 7 инча. ? ЗАБАВНО И ЛЕСНО да се ИГРАЕ : зарадвайте майка си (и баща си!) тези трета пола неутрални игри и дейности за душата на детето. ? Добре ОБМИСЛЕН ДИЗАЙН : разработен от експерти по развитието на децата в ранна детска възраст с равно количество забавление и смях и щипка факти за развитието на детето.Тези игри - идеалното групово забавление "ледоразбивач", самостоятелно и съвместно занимание.Включва карта на отговор за водещ. ? ВИСОКО КАЧЕСТВО и УДОВЛЕТВОРЕНОСТ ГАРАНЦИЯ : Всеки набор от игри, отпечатани върху твърда хартия с мастило на базата на соя, опаковани в маркови лента за удобство на организацията.Удовлетворение е гарантирано на 100% .Зарадвайте майка си (и баща си!) този уникален набор от игри за душата на детето.Разработени от експерти в областта на ранното възпитание на детето, вашите гости ще бъдат очаровани от тези занимания и игри.Какво е включено в комплекта?6 игри за душата на детето, всеки от които с по 30 картички в комплект, само на 180 картички + бонус задача Mad Lib и лист за отговори.Размер карти 5 х 7 инча.Как работи това : имате достатъчно вече планове, които трябва да направите.Тези игри изискват много усилия за организация на детския празник.

Подробности

Подобни продукти в категория