• Новинка
FOMIYES 3 бр. Декоративни Аксесоари Съпротива Професионална Машина За Косене, Подстригване, Ръкав За Фризьор, Държач за Коса, Дъвка За Резитба, Еластичен Протектор, Сил?

FOMIYES 3 бр. Декоративни Аксесоари Съпротива Професионална Машина За Косене, Подстригване, Ръкав За Фризьор, Държач за Коса,

Buyers rating:
BGN 2.33

Налично

СиликонДЪРЖАЧ ЗА бръснарски машинки за стригане - и може значително да намали вибрация, ще си ръка хладно и ви спасява от стреса в работни условия.РЪКАВ за бръснарски машинки за подстригване-тя осигурява стабилност на ръцете при задържане на машинки за подстригване, лесен за употреба.Декоративен калъф за машинки за подстригване - модерен и професионален, практичен и гъвкав, осигуряваща чистотата на машинката, машинки за косене или други фризьорски инструменти.ДРЪЖКИ за бръснарски машинки за подстригване - Висококачествен материал защитава вашите нажимные ножици от драскотини и падане.Калъф за машинки за подстригване на коса - Благодарение на узорам този калъф изглежда така шик, елегантен, стилен и модерен.Списък на опаковки, 3 x електрически ножици с противоскользящими втулками Характеристики -Модерен и професионален, практичен и гъвкав, да си подстригване, пишеща машина за косене или други фризьорски инструменти в чистота. - Това не е калъф за защита на вашата машинки за стригане, но и отлично украса машинки за подстригване. - Уникален и елегантен дизайн идеално се съчетава с вашия машината за рязане на коса, като осигурява удобство и комфорт при подстригване на косата. - Забележка : Размерът е различен. - Висококачествен материал защитава вашите нажимные ножици от драскотини и падане. - Той може да държи ръката си стабилно за задържане на машинки за подстригване, лесен за употреба. - Материал : силикон.Описание Товарадекоративный калъф за машинки за стригане Те предотвратяват подхлъзване, помагат да се фокусирате върху работата си и дизайн, удобно да теглите, без да остави следи.калъф за машинки за стригане Това са нашите писалки за прически, които може да се пере и лесно да инсталирате, можете да ги използвате с много и различни машини за стригане на коса и триммерами.

Подробности

Подобни продукти в категория

Лак за коса Noodle & Conditioning Boo
  • Новинка
Оценки:

Лак за коса Noodle & Conditioning Boo

ВДЪХНОВЕН ОТ ЛЮБОВКомпанията Noodle & Boo е основана майка ми, на децата, която е изключително чувствителна к

BGN 8.53
Хидратиращ балсам Infusium 23 Pro 16oz
  • Новинка
Оценки:

Хидратиращ балсам Infusium 23 Pro 16oz

Лечение и природосъобразен : Завършена процедура незаличимо средство Infusium 23 Moisture Replenisher за максимално о

BGN 2.00