• Новинка
Регулатор на скоростта на вентилатора, Променлив Електронен Регулатор 120В 1500 W 15А Штепсельная Вилица на САЩ 2-Метров Кабел за Осветление, Вентилатори Електроинстру?

Регулатор на скоростта на вентилатора, Променлив Електронен Регулатор 120В 1500 W 15А Штепсельная Вилица на САЩ 2-Метров

Buyers rating:
BGN 0.67

Налично

【Практично】 живот и диапазон на регулиране на продукта зависят от използваното оборудванеРегулатор е лесен за управление, лесен за переноске и е много практичен. 【Е безопасна за употреба】 Продуктът е произведен в съответствие със строги стандарти за качество, преди да изпратите от завода, има добри показатели за безопасност и може да се използва с увереност. 【Лесна настройка】 Електронно управление на работната скорост, скоростта на потока и яркостта на използваното оборудване, пластмасов корпус, водоустойчив и лек, е лесно приспособима показва скоростта на показалеца. 【Обхват】 Електронно безстепенно регулатор на скоростта с напрежение 120 В, подходящ за лампи и вентилатори, електрически инструменти, массажеров, помпи и т. 【Качествено обслужване】 Ние се ангажираме да ви предоставим висококачествени и удобни услуги.Можете да се свържете с нас, ако имате някакви проблеми относно нашия продукт, ние ще ви дадем задоволителен отговор. 【Практично】 живот и диапазон на регулиране на продукта зависят от използваното оборудване.Регулатор е лесен за управление, лесен за переноске и е много практичен. 【Е безопасна за употреба】 Продуктът е произведен в съответствие със строги стандарти за качество, преди да изпратите от завода, има добри показатели за безопасност и може да се използва с увереност. 【Лесна настройка】 Електронно управление на работната скорост, скоростта на потока и яркостта на използваното оборудване, пластмасов корпус, водоустойчив и лек, е лесно приспособима показва скоростта на показалеца. 【Обхват】 Електронно безстепенно регулатор на скоростта с напрежение 120 В, подходящ за лампи и вентилатори, електрически инструменти, массажеров, помпи и т. 【Качествено обслужване】 Ние се ангажираме да ви предоставим висококачествени и удобни услуги.Можете да се свържете с нас, ако имате някакви проблеми относно нашия продукт, ние ще ви дадем задоволителен отговор.Параметри : Тип на продукта : Регулатор на скоростта на вентилатора Материал : Пластмасова обвивка Модел : HR-15 Напрежение : 120 / 60 Hz Диапазон на регулиране на скоростта : 50-10000 (об/мин) Режим на дисплея : Вид на показалеца Максимален входен ток : 15 Ампера Максимална входяща мощност : 1500 W Сертифициран американски штекерный кабел : прибл.

Подробности

Item Type:
Fan Speed Controller
Material:
Plastic shell
Model:
HR-15A
Voltage:
120V/60Hz
Speed Adjustment Range:
50-10000 (rpm)
Display Mode:
Pointer type
Maximum Input Current:
15Amp
Maximum Input Power:
1500W
UL Certified American Plug Cord:
Approx. 2meter / 6.6ft
Package List:
1 x Fan Speed Controller:
1 x User Manual:

Подобни продукти в категория

Мултицет TRMS С подсветка
  • Новинка
Оценки:

Мултицет TRMS С подсветка

✅ Мултицет Trms с подсветка ✅ Предмет : Мултицет Trms с подсветка ✅ Цвят : Жълт / черен ✅ Количество в опако

BGN 1.33