• Новинка
Метален Поднос DOITOOL, 2 бр., Черупки от Стриди от Неръждаема Стомана, Мултифункционален Ястие За подаване на морски Дарове, съд за Сос, Купа за Макания, Чинии за предяс?

Метален Поднос DOITOOL, 2 бр., Черупки от Стриди от Неръждаема Стомана, Мултифункционален Ястие За подаване на морски Дарове,

Buyers rating:
BGN 3.24

Налично

Разширете на дръжката, така че да може лесно да се достигне до чиниятаТой има широк спектър на приложение, се използва за съхранение на устричного месо, различни сосове, подправки, напитки и т. може да се използва за готвене във фурна на пара, на скара на дървени въглища и т. Може да се оформи и се съхраняват, не заема място и е удобна за съхранение.Материал от неръждаема стомана притежава добро отопление, силна ръжда и продължителна експлоатация.Разширете на дръжката, така че да може лесно да се достигне до чинията.Той има широк спектър на приложение, се използва за съхранение на устричного месо, различни сосове, подправки, напитки и т. може да се използва за готвене във фурна на пара, на скара на дървени въглища и т. Може да се оформи и се съхраняват, не заема място и е удобна за съхранение.Материал от неръждаема стомана притежава добро отопление, силна ръжда и продължителна експлоатация.Описание Това е комплект от 2-степенно от стриди.Изработен от висококачествена неръждаема стомана, без ръжда, устойчив на абразия, устойчив за продължителна употреба.Може да се оформи и се съхраняват, не заема място и е удобна за съхранение.Може да се използва не само като форма за печене на стридите, но и като форма за обмакивания.Характеристики-Цвят : сребрист.-Материал : Неръждаема стомана.-Размер : около 12,00 X7,50 X3,00 см/ 4,72 X2,95 X1,18 инча.- Материал от неръждаема стомана и топъл, устойчив на корозия и има дълъг срок на служба.- може да се използва за готвене във фурна на пара, готвене на жар и т.- Тя има широка гама от приложения, които се използват за съхранение на устричного месо, различни сосове, подправки, сухи мезета и т. - Разширяване на дръжката, така че да може лесно да се достигне до чинията.- Може да се оформи и се съхраняват, не заема място и е удобна за съхранение.Опаковката включва 2 x чинии за стриди от неръждаема стомана.

Подробности

Подобни продукти в категория