• Новинка
Гребло за почистване на кухня SooGree - Гребло за отстраняване на дим, на Гребло за лед от неръждаема Стомана, Острието за Размразяване на фризера на Хладилника, Подход?

Гребло за почистване на кухня SooGree - Гребло за отстраняване на дим, на Гребло за лед от неръждаема Стомана, Острието за

Buyers rating:
BGN 6.66

Налично

【Отлично качество на изработка】 Тази на плешката за размразяване на лед във фризера на хладилника от неръждаема стомана, изработени от неръждаема стомана и полипропилен, материалът е добър, на ръба на остър, здрав и му е лесно да се деформира 【Различни стилове】 Тази многофункционална кухня гребло за почистване на домашно приспособление е изработена от висока точност на формата, се чувства комфортно и не се уморява да се запази в продължение на дълго време.Два вида чистачи - прав и извит - за да можете лесно да премахнете мазни петна. 【Мощен】 Този метален кухненски стъргало може да се използва за отстраняване на стикери със стъкло, лепкави предмети от пода, както и за отстраняване на упорити петна в кухнята и лепкава реклама на стената. 【Област на приложение】 Този инструмент за обезмасляване от неръждаема стомана с лопата-стъргало-шпатула може да не е само почистване на мазни петна, разрешения, алуминиева дограма, врати, стенни покрития, но също така може да се използва за почистване на хладилника от лед язовири. 【Сервизно обслужване на продукта】Ако имате някакви въпроси след получаване на това мултифункционален кухненски инструмент за на почистване, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще ви служи от сърце. 【Отлично качество на изработка】 Тази на плешката за размразяване на лед във фризера на хладилника от неръждаема стомана, изработени от неръждаема стомана и полипропилен, материалът е добър, на ръба на остър, здрав и му е лесно да се деформира. 【Различни стилове】 Тази многофункционална кухня гребло за почистване на домашно приспособление е изработена от висока точност на формата, се чувства комфортно и не се уморява да се запази в продължение на дълго време.Два вида чистачи - прав и извит - за да можете лесно да премахнете мазни петна. 【Мощен】 Този метален кухненски стъргало може да се използва за отстраняване на стикери със стъкло, лепкави предмети от пода, както и за отстраняване на упорити петна в кухнята и лепкава реклама на стената.

Подробности

Подобни продукти в категория