• Новинка
Рафтове за съхранение на ролки RADOMIR от Разпенен дърво, Притежателят на Подложка за Йога на 12 Постелки за упражнения или Мряна, Домашен Фитнес Зала, Детска градина

Рафтове за съхранение на ролки RADOMIR от Разпенен дърво, Притежателят на Подложка за Йога на 12 Постелки за

Buyers rating:
BGN 20.00

Налично

【Здрава конструкция】 Дърво премиум-клас е ясна и на естествената консистенция, хомогенна и фина структура, стабилни и трайни 【Голям капацитет】 Размер : 45 × 34 х 42 см / 17,7 × 13,4 × 16,5 инча; багажник може да се съхранява до 12 порест каучук ролки или постелки за йога (диаметър 11 см / 4. 【Дизайн интервал】 Точния дизайн интервал, 12 отделения, ръчно шлифоване прави повърхността по-гладка, позволява да се избегнат наранявания при натъртвания. 【Лесна инсталация】 Този титуляр за тренировъчен подложка идва с всички необходими инструменти за монтаж на оборудване, вашият титуляр за подложка за йога е готова за употреба след няколко минути. 【Да се грижи за клиентите】 стремим се да ви предложим продукти от премиум-клас.Ако с това се сблъскате с някакви проблеми, не се колебайте да се свържете с нас и ние ще ви отговорим и ще решим в рамките на 24 часа. ✔ Органайзер за дома фитнес : Количка за съхранение на порест каучук ролки и постелки за йога - това е просто и ефективно решение за съхраняване на неща от малки студия, фитнес зали и домашен тренировъчни зони. ✔ Характеристика : - Устойчиво основание : дъното е с правоъгълна форма, за да се гарантира стабилността на рафта.- Приложение : Домашни килими, постелки за упражнения и йога, поролоновые ролки и др.✔ Параметри : - Име : Рафтове за съхранение постелки за йога - Материал : дърво - Цвят : цвят на дървото - Д × Ш × В : 45 × 34 х 42 см / 17,7 × 13,4 × 16,5 инча - Тегло : 5 кг / £ 11 - съдържание на Пакета : 1 х рафтове за съхранение (стоката на изображението на продукта не е включена в комплекта)✔ Съвети : -Изделия, измерени ръчно, могат да се различават по размер от няколко сантиметра, моля, разберете.- Може да има някои различия между образа и продукт поради дисплей и осветление, моля, обърнете се към самия продукт.

Подробности

- Name:
Yoga Mat Storage Rack
- Material:
Wood
- Color:
Wood color
- L×W×H:
45×34×42 cm/ 17.7×13.4×16.5 inch
- Weight:
5kg/ 11lb
- Contents:
1× storage rack (The matching product in the product image is not included in the package)
✔ Tips:
- Manual measurement products may have dimensions of a few centimeters of difference, please understand.:
- There may be some differences between the image and the product due to display and lighting reasons, please refer to the actual product. :

Подобни продукти в категория