• Новинка
Набор за пробиване на уши – 6 Опаковки Пистолет за Самостоятелно Пробиване на Уши за Еднократна употреба, Набор от Ушни Обшивки с Обеци-Фиби, Набор от Инструменти з?

Набор за пробиване на уши – 6 Опаковки Пистолет за Самостоятелно Пробиване на Уши за Еднократна употреба, Набор от Ушни Обшивки

Buyers rating:
BGN 2.00

Налично

【Набор за пробиване на уши】 Всяка опаковка съдържа 6 опаковки пистолет за пробиване на уши, 2 черни (4 мм) + 2 бели (4 мм) + 2 сребърни (5 мм) обеци-карамфил (вграден пистолет за пробиване) и 6 почистващи памук дискове 【Материал от хирургическа стомана】- Комплект за еднократна употреба ушни обици-гвоздиков е изработен от висококачествена пластмаса и хирургическа стомана, чиста опаковка, за всяка чувствителна кожа.Той е подходящ за възрастни, деца, жени и мъже. 【Лесна употреба】- Комплект ушни игли от ново поколение с пружинным задвижване, по-сигурен, бърз и точен, така че можете да го изпълни на себе си. 【Етапи на работа】- Чисти ръце - Почистете ушите прилагаемыми спиртовыми тампони - Отбележете ушите - Прицелитесь, бързо и силно натиснете върху тях, и готово. 【Нашите задължения】 - Екип марка SXBBSMC се стреми добре обслужва всеки клиент.Вашата удовлетвореност е наша цел.Нашия набор за пробиване на уши има 180-дневен период на безплатна подмяна.Ако не сте доволни от нашите набор за пробиване на уши, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Ние сме винаги на ваше разположение.

Подробности

Подобни продукти в категория