• Новинка
Работни ръкавици за мъже и жени|, Устойчиви на гумата | Механични ръкавици за безопасна работа на открито и в строителството

Работни ръкавици за мъже и жени|, Устойчиви на гумата | Механични ръкавици за безопасна работа на открито и в строителството

Buyers rating:
BGN 2.00

Налично

Еластичната закопчалкатаОБЛЕГАЮТ КАТО ВТОРА КОЖА - благодарение на плътното материал. от кожена тъкан, тези механични ръкавици плътно един до друг и осигуряват чувствителността голи ръце.Защитете свои ръце, дори да не забележи, че сте с ръкавици.Отличен за строителство и на открито!.Ще ПОЛУЧИТЕ СЪЕДИНИТЕЛ - полиуретаново гумено покритие на дланите и пръстите на краката, придава на този работен ръкавици, които особено високо сцепление.Това осигурява надеждна фиксация на всякакъв вид повърхност.МАКСИМАЛЕН КОМФОРТ - задната част на защитни ръкавици без покритие, което я прави еластична и дишаща, така че в тези работни ръкавици за мъжете и жените се запазва комфорт, дори след продължително носене.Най-високо КАЧЕСТВО - ние използваме само най-добрите материали, когато става дума за нашите работни ръкавици.Те са се доказали като устойчиви на гумата и износване, така че можете да ги носите за изпълнение дори и на най-сложни произведения на изкуството.Нашите ръкавици са сертифицирани в съответствие със стандарт EN 388.Еластичната закопчалката.ОБЛЕГАЮТ КАТО ВТОРА КОЖА - благодарение на плътното материал. от кожена тъкан, тези механични ръкавици плътно един до друг и осигуряват чувствителността голи ръце.Защитете свои ръце, дори да не забележи, че сте с ръкавици.Отличен за строителство и на открито!.Ще ПОЛУЧИТЕ СЪЕДИНИТЕЛ - полиуретаново гумено покритие на дланите и пръстите на краката, придава на този работен ръкавици, които особено високо сцепление.Това осигурява надеждна фиксация на всякакъв вид повърхност.МАКСИМАЛЕН КОМФОРТ - задната част на защитни ръкавици без покритие, което я прави еластична и дишаща, така че в тези работни ръкавици за мъжете и жените се запазва комфорт, дори след продължително носене.Най-високо КАЧЕСТВО - ние използваме само най-добрите материали, когато става дума за нашите работни ръкавици.Те са се доказали като устойчиви на гумата и износване, така че можете да ги носите за изпълнение дори и на най-сложни произведения на изкуството.

Подробности

Abrasion:
3
Cut (Coup Test):
1
Tear:
3
Puncture:
1
Impact Protection:
X, Not Tested
Recommendations:
When buying a large pack such as this, I take the time to inspect for quality issues (e.g. odd sizing, or defects), so that you don't run into a issue down the road. I would caution against buying such a large pack if you will not get through them all in a couple of years, because the coatings do tend to break down over time, or they end up sticking to each other. I would also pay a little more and get something level 3 (which will also have better Abrasions, Tear and Puncture resistance).
Pros:
Good fit & finish; color coded elastic band; consistent sizing across the 12 pairs; finger length is nominal.
Cons:
EN-388 details are ambiguously listed on the page.
Conclusion:
At $17 for 12 pairs ($1.41/pair), these are relative cheap, but only provide level 1 cut resistance. Rating these 4-stars.

Подобни продукти в категория