• Новинка
Поправяне термобумага Bsxgse с информационни калъф за извличане Защита на устройството от изтичане 2в1 Защита на личния живот Артефакт за личната неприкосновеност и ?

Поправяне термобумага Bsxgse с информационни калъф за извличане Защита на устройството от изтичане 2в1 Защита

Buyers rating:
BGN 3.00

Налично

【Лесно управление】 Повече никакви неприятности с скриване на вашите лични данниТова е устройство за изтриване на данни е Проста и удобна конструкция, достатъчно отворите капака, и тя е готова за употреба.Капака Лесно се стяга И предпазва Течността От изтичащата. 【Изчезва зад една салфетка】 Артефакт на защита на личния живот 2 в 1 леко горчица на разпространението и кажете сбогом на течове, снабден с отвор за кутията, което може лесно да се отвори кутията. Изчезва зад една салфетка, трябва внимателно избършете, можете да изтриете важни данни. 【Широк спектър от приложения】 С негова помощ лесно може да изтрие всички данни на квитанциях, на етикетите на опаковки, сметки, оферти за кредитни карти, банкови извлеченията, возвратах, картички, нежелана поща и много други. 【Лесно да носите със себе си】 Флакон с обем около 10 мл, преносим.Това е един добър помощник за вас, независимо дали Сте на бизнес пътуване, пътуване или просто за провеждане на събития във Вашия град.Корекция на термо хартия с информация за разопаковане на Корица Защита от изтичане на устройството 2в1 Защита на личния живот Артефакт за личната неприкосновеност и офис техника 10 мл уплътнение, за да се отвори Това може да доведе до изчезване на важни данни.Просто нежно сотрите написаното и мастило впитаются в хартия.Флакон с обем около 10 мл, преносим.Това е един добър помощник за вас, независимо дали сте на бизнес пътуване, пътуване или просто за провеждане на събития във вашия град.Преносим дизайн, носете я със себе си.Бъдете готови до вашите данни, особено на данните на вашата квитанция, когато ще отсъства.Повече никакви неприятности с скриване на вашите лични данни.Това е устройство за изтриване на данни е проста и удобна конструкция, достатъчно отворите капака, и тя е готова за употреба.Капака лесно се стяга и предпазва течността от изтичащата.Това може да доведе до изчезване на важни данни.Просто нежно сотрите написаното и мастило впитаются в хартия.

Подробности

Подобни продукти в категория

MSA SFP 40 КМ DWDM LC XCVR 1 ГИГАБАЙТА
  • Новинка
Оценки:

MSA SFP 40 КМ DWDM LC XCVR 1 ГИГАБАЙТА

Адон MSA Comp 1000 BaseDWDM TAA XcvrSFP1 GBDW5440допълнение AO до MSA Comp 1000 BaseDWDM TAA Xcvr.Допълнение на MSA Comp 1000 Baseретранслатор / ра

BGN 1.67