• Новинка
Четка и държач за Тоалетна RAKUTE Стенни Четка за Тоалетна Четка с дръжка от неръждаема Стомана, Мека Четина Притежава Силна Очищающей Сила Четка За почистване на Бан?

Четка и държач за Тоалетна RAKUTE Стенни Четка за Тоалетна Четка с дръжка от неръждаема Стомана, Мека Четина Притежава Силна

Buyers rating:
BGN 6.91

Налично

Специален окачен на държач за тоалетна четка, предназначени за вентилация и защита от капки, която осигурява хигиена и чистота на вашата баня * Тази стенни четка за тоалетна от неръждаема стомана е подходящо за много места, като например баня, тоалетна, тоалетна чиния и така нататък. * Стенни четка за тоалетна удобна за използване дръжка четка гладка и тънка, което осигурява приятно усещане в ръката. * Стенни четка за тоалетна изработени от неръждаема стомана, за да направите дръжката устойчива на деформация и не податливи на корозия. * Четка за тоалетна е с мек въси, поради което се четка за лесно надраскване на повърхността на тоалетната чиния.Специален окачен на държач за тоалетна четка, предназначени за вентилация и защита от капки, която осигурява хигиена и чистота на вашата баня. * Тази стенни четка за тоалетна от неръждаема стомана е подходящо за много места, като например баня, тоалетна, тоалетна чиния и така нататък. * Стенни четка за тоалетна удобна за използване дръжка четка гладка и тънка, което осигурява приятно усещане в ръката. * Стенни четка за тоалетна изработени от неръждаема стомана, за да направите дръжката устойчива на деформация и не податливи на корозия. * Четка за тоалетна е с мек въси, поради което се четка за лесно надраскване на повърхността на тоалетната чиния.Характеристики RAKUTEFeatures : подходящ е за почистване и съхранение.Материал : ABS + неръждаема стомана.

Подробности

Подобни продукти в категория