• Новинка
Възглавница за лумбална опора TOYALI Memory Foam за автомобилна седалка - Възглавница за подкрепата на долната част на гърба за офис стол, Улесняваща болки в средната и дол?

Възглавница за лумбална опора TOYALI Memory Foam за автомобилна седалка - Възглавница за подкрепата на долната част на гърба

Buyers rating:
BGN 3.00

Налично

【Лумбална опора и облекчение на болки в】— Изпъкнали конструкция на нашата възглавници за подкрепа на долната част на гърба може да осигури по-добра подкрепа; Обхващат конструкция може да абсорбира вибрациите и стреля поясничное налягане по време на шофиранеПовечето лумбалните опори са твърде високи, което не може да поддържа долната част на кръста.Нашата възглавница за гърба може да реши проблема, тя поддържа долната част на гърба, точно в долната част на гърба, започната от разликата между автомобилен седалка / офис стол и поясницей, и помага при дълги пътувания / седалка / пътувания.Облекчение за ишиас. 【Не разрушающаяся пяна с памет ефект】— Нашата долната лумбална опора е изработена от високо пяна с памет ефект и добра твърдост.Удобна пяна с памет ефект осигурява мека подкрепа за облекчаване на болки в долната част на гърба и бедрата. 【Широко приложение】— Нашата възглавница за долната част на гърба може да се използва в автокресле, офис стол, легла и т., отличен за водачи с дълго шофиране, офис работници.Осигурява подкрепа за долната част на гърба по всяко време, за да се намали натискът върху мускулите на гърба. 【Дишаща материя, дизайн каишка за】— свалящ се с невидим цип позволява лесна за пране калъфка в перална машина.Регулируема презрамка позволява определяне възглавница за гърба, така че тя да остане на място в зависимост от състоянието на талията.Моля, обърнете внимание, че ядрото на възглавници от пяна с памет ефект не може да се пере. 【Качествено обслужване】— Ние ценим вашият опит, ако имате някакви въпроси или проблеми, моля не се колебайте да се свържете с нас. 【Лумбална опора и облекчение на болки в】— Изпъкнали конструкция на нашата възглавници за подкрепа на долната част на гърба може да осигури по-добра подкрепа; Обхващат конструкция може да абсорбира вибрациите и стреля поясничное налягане по време на шофиране.Повечето лумбалните опори са твърде високи, което не може да поддържа долната част на кръста.

Подробности

Подобни продукти в категория