• Новинка
4 БР., Един и същ Капачка за семейството, Капачка за родители и Деца, Топла Зимна Шапка с топки-pom-помераните, Вязаная Капачка за майката и Бебето

4 БР., Един и същ Капачка за семейството, Капачка за родители и Деца, Топла Зимна Шапка с топки-pom-помераните, Вязаная

Buyers rating:
BGN 5.60

Налично

Коледни шапки за родители и деца могат да се носят не само като украса за Коледа, но и когато излезеш навън на студено през зиматаПлътен плат издържа на студено време и предпазва от студения вятър, шапка, което дава добър ефект за запазване на топлината.Това изглежда по-красива, когато се използва със съпоставянето на родител-дете.Зимни шапки са подходящи не само за майките, но и за татковци.Подходящ за деца на възраст 0-4 години. Шапки и шалове са изработени от висококачествен акрил материал, който е удобен и тепл, трайни и лесни за почистване.Дизайн в клетката по-темпераментен, модерен и сладък, и по-лесно се комбинират с различни дрехи.Много добър съемочный реквизит, който може да се носят за семейния фотография.Бебето може да се носи с мама и татко, за да направи много топли семейни снимки, за да запаметите.Детска шапка : 20x18 см /7,9 * 7,1 инча. Капачка за възрастни : 21x21 см / 8,3 * 8,3 инча. Детски шал : 21x17 см / 8,3 * 6,7 инча.Шал за възрастни : 27x21 см / 10,6 * 8,3 инча. закопчалката на линия.Семеен комплект : В комплекта са включени 2 шапки и шал с 2 кръга, по една за едно дете и майка или татко.Дизайн, ориентирани към семейството, придава на вашето семейство много топъл и хармоничен вид.Зимна топла шапка и шал-дупчица : Капачка за родители и деца, изработени от плътен трикотажного futon материал, който има значителен ефект за запазване на топлината.Тя е много подходяща за бебета, майки и татковци.Класически дизайн в клетката : Дизайн в клетката винаги е бил в челните редици на модата.В сравнение с обикновените шапки с однотонным дизайн, с шапка в клетката, за да принуди хората да се чувстват по-млади и по-привлекателен, на същите им е по-лесно да изберете дрехи.Помощен размер : Размери на детски шапки 20x18 см, размер на маминой шапки 21x21 см; размер на детски шал 21x17 см, размер на маминого шал 27x21 см, подходящ за деца на възраст 0-4 години. Широко приложение : Вязаная шапчица е много подходяща за студена зима, могат да издържат на студен вятъра, за да запази топлината на главата и шията, подходящи за ежедневни разходки, каране на ски, разходки, пътувания и т.

Подробности

You will receive 4 products, 2 winter warmer hats and 2 Loop scarves.:
The hats and scarves are made of high-quality acrylic material, which is comfortable and warm, durable and easy to clean.:
The plaid design is more temperamental, fashionable and cute, and it is easier to match a variety of clothing.:
Very good shooting props, which can be worn for family photography. The baby can be worn with mom and dad to take very warm family photos for preservation.:
Material:
Acrylic
Size:
Baby hat:
20x18cm
Adult hat:
21x21cm
Baby scarf:
21x17cm
Adult scarf:
27x21cm
Package Includes:
1 x Mother's Hat:
1 x Baby Hat:
1 x Mother scarf:
1 x Baby scarf:

Подобни продукти в категория

Топене на Aalizzwell за Малки Момчета
  • Новинка
Оценки:

Топене на Aalizzwell за Малки Момчета

Полиестер, ЛикраЕластичната закопчалката ✔ В СВОЯ ИЗБОР НА НЯКОЛКО РАЗМЕРА : родителите се надяват, че �

BGN 1.67