• Новинка
Набор от пинцетов за изграждане на миглите Ms.Queen -Прецизна пинцети за обема на 2Г-6Г и индивидуални изграждане на фалшиви мигли с футляром за съхранение от изкуствен?

Набор от пинцетов за изграждане на миглите Ms.Queen -Прецизна пинцети за обема на 2Г-6Г и индивидуални изграждане на фалшиви

Buyers rating:
BGN 25.06

Налично

★ Професионален пинсети за изграждане на миглите : Изработен е от хирургическа неръждаема стомана, антимагнитный, антистатични, антикислотныйТочно преработени връхчетата и е съобразен с лък тел добри за подбора, селекцията и удължаване на миглите. ★ Най-добрият набор от пинцетов за изграждане на миглите : 5 различни генитални пинцетов могат да отговарят на всички изисквания за изграждане на миглите, те са идеални за присаждане на отделни мигли, отделяне на естествени мигли, създаване на ветрила и присаждане на обемни мигли 2Г-6Г. ★ Перфектен помощник при подготовката на миглите : набор от пинцетов подходящ за съраунд изграждане, класически изграждане и специално на изграждане.Подходящ за шоурум грим, козметични студия, гримьор, за професионална употреба или за лично ползване.Независимо от това, дали сте професионален майстор по изграждане на миглите или начинаещ, вие ще го използвате много добре!. ★ Предлага се с калъф за съхранение от изкуствена кожа : Набор от пинцетов, опаковани в калъф от изкуствена кожа, по-удобно се носят със себе си и по-безопасно за съхранение.И двете пинсета идват с безопасна капачка на главичката, за да се избегне надраскване. ★ 100% удовлетворение или гаранция за връщане на парите, опитайте без риск : Ако не сте доволни, моля свържете се с нас и ние ще ви възстановим парите или замени ги. 5 различни генитални пинцетов могат да отговарят на всички изисквания за изграждане на миглите, те са идеални за присаждане на отделни мигли, отделяне на естествени мигли, създаване на ветрила и присаждане на насипни норковых на миглите.Това направи процедурата по удължаване на мигли по-лесно и по-удобно.

Подробности

Подобни продукти в категория

стомна nutribullet Select обем 32 грама
  • Новинка
Оценки:

стомна nutribullet Select обем 32 грама

Подгответе още няколко любимите си ястия от нутрибулеток в този каната обем 32 грамаВ комплекта са включ

BGN 1.67