• Новинка
Pakivs 3шт Набор от Червило с променящите се цветове, Водоустойчиви И Хидратиращ Устойчив Балсам за устни, осветляющий линия устни, Червило (Гроздова)

Pakivs 3шт Набор от Червило с променящите се цветове, Водоустойчиви И Хидратиращ Устойчив Балсам за устни, осветляющий линия

Buyers rating:
BGN 3.19

Налично

?【Червило, за да промените цвета】 желейные червило може да се регулира дълбочината на цвета на устните, в зависимост от температурата и влажността на устнитеХиляди хора има хиляда цвята. ?【Натурални съставки】 Набор от червило за промяна на цвят, изработени от пчелен восък, различни витамини и сквалана, за устните си остава хидратирана, дебели и лъскави, както и етерични масла, за да поддържа хидратирани устни. ?【Предимства】 Хидратиращ стик / балсам за устни хидратира устните, предпазва от появата на напукани устни, здравословни и безопасни цвят не е лесно да избледняват. ?【Няколко случая】 Тя шелковистое, изискано и елегантно, леко ме води устни, подходящ за грим по всяко време на годината, особено в офиса, очаквайки следобедните срещи, пазаруване, лятна парти с приятели. ?【Идеален подарък за грим 】 комплект от 3 бр. овлажняващ балсам за устни, подходящ като подарък на вашия любим човек, семейство и приятели за Коледа, Свети Валентин, рожден ден и други празници. Комплект червило с променящите се цветове, водоустойчиви и хидратиращ устойчив балсам за устни, осветляющий линия устни, червило (зърното).

Подробности

Подобни продукти в категория