• Новинка
Darolin Ретро Трехслойная Ковчег за бижута от Власинките, Органайзер, Преносим Калъф За Съхранение на Бижута, Аксесоари, Държач, Калъф, Дисплей с Огледало за Обици, Гри?

Darolin Ретро Трехслойная Ковчег за бижута от Власинките, Органайзер, Преносим Калъф За Съхранение на Бижута, Аксесоари,

Buyers rating:
BGN 7.46

Налично

1 [Ретро дизайн : кадифе + дръжка + заключване] Уникален елегантен външен вид и добре обмислена ретро дръжка и заключване, спретнати и изискани, за да си украса в безопасност.Ефективно и безотказно защитете вашите бижута.Елегантен и стилен външен вид като допълнение към вашия дом. [голям капацитет : 3 слой + 23 отделения] 3-слойная пътна кутия за бижута с 1 огледало и подвижни 23 офиси включва 12 чанти за обеци, 9 чанти за пръстени и 2 слота за гривни. [Средният размер : подходящ за пътуване] Ковчег за бижута е портативен размер.Размер на кутията е 4.7 инчов, портативен и лек.Лесно може да поставите във вашата чанта или куфар, за да вземе със себе си в следващото си пътуване.Тази мини-пътна ковчег за бижута, специално проектирана за пътуване, преносими и спестява място. [Премиум качество : горна кадифе] е Изработен от древесноволокнистой плочи и е покрит с меки луксозен материал, приятен на допир, антиабразивным, недеформирующимся и цветостойким. [Идеалният подарък за жени и момичета] Тази ретро-ковчег за демонстрация на бижута - идеален подарък за всички видове тържества и годишнини, като рожден ден, Коледа, сватба, свети Валентин, Ден на майката, юбилейна ден и т. [Ретро дизайн : кадифе + дръжка + заключване] Уникален елегантен външен вид и добре обмислена ретро-дръжка и заключване, спретнати и изискани за запазване на вашите бижута.Ефективно и безотказно защитете вашите бижута.Елегантен и стилен външен вид като допълнение към вашия дом. [голям капацитет : 3 слой + 23 отделения] 3-слойная пътна кутия за бижута с 1 огледало и подвижни 23 офиси включва 12 чанти за обеци, 9 чанти за пръстени и 2 слота за гривни. [Средният размер : подходящ за пътуване] Ковчег за бижута е портативен размер.Размер на кутията е 4.7 инчов, портативен и лек.Лесно може да поставите във вашата чанта или куфар, за да вземе със себе си в следващото си пътуване.Тази мини-пътна ковчег за бижута, специално проектирана за пътуване, преносими и спестява място.

Подробности

Подобни продукти в категория