• Новинка
8 Бр. Каишка за Футболни Точки, Спортен Регулируема Каишка За Очила, Регулируем Ремък За Слънчеви Очила, Нови Стилове, Баскетбол и Ръгби, Каишка За Очила Унисекс, Шну?

8 Бр. Каишка за Футболни Точки, Спортен Регулируема Каишка За Очила, Регулируем Ремък За Слънчеви Очила, Нови Стилове, Баскетбол

Buyers rating:
BGN 5.99

Налично

СиликагелСгъваема закопчалка. [Че получавате] : Вие ще получите 8 бр. регулируеми фиксаторов за очила, нови стилове за баскетбол и футбол ще ги направят още по-привлекателни, и достатъчно от тях, за да можете да ги споделите с най-добрите си приятели. [Регулируема дължина] : Каишка за очила регулируема дължина, дължина 23 см / 9,1 инча може да се простря до 35 см / 13,8 инча.Достатъчна дължина, за да да се чувствате комфортно, не сдавливая главата и не създава никакви проблеми в живота си. [Забавни стилове] : В сравнение с традиционните однотонным черен стил, нашите стилове баскетбол и футбол повече са иновативни и интересни. [Удобен и здрав] : Вътре каишка за слънчеви очила е стоманен кабел, покрит със защитен слой от вносни силикон.Каишка за притежателя на точки, изработени от солидна стомана с въже и износостойкого силикон за дълголетие. [Широко използван] : Нашите лек, траен и мек слайдер дизайн ви позволява лесно да го използвате за каквато и да е дейност.Независимо от това, независимо дали сте на закрито или на открито, включително каране на колело, бягане, каране на ски, или други видове спорт, той винаги ще ви осигури комфорт при носенето.Сгъваема закопчалка. [Че получавате] : Вие ще получите 8 бр. регулируеми фиксаторов за очила, нови стилове за баскетбол и футбол ще ги направят още по-привлекателни, и достатъчно от тях, за да можете да ги споделите с най-добрите си приятели. [Регулируема дължина] : Каишка за очила регулируема дължина, дължина 23 см / 9,1 инча може да се простря до 35 см / 13,8 инча.Достатъчна дължина, за да да се чувствате комфортно, не сдавливая главата и не създава никакви проблеми в живота си. [Забавни стилове] : В сравнение с традиционните однотонным черен стил, нашите стилове баскетбол и футбол повече са иновативни и интересни. [Удобен и здрав] : Вътре каишка за слънчеви очила е стоманен кабел, покрит със защитен слой от вносни силикон.Каишка за притежателя на точки, изработени от солидна стомана с въже и износостойкого силикон за дълголетие. [Широко използван] : Нашите лек, траен и мек слайдер дизайн ви позволява лесно да го използвате за каквато и да е дейност.Независимо от това, независимо дали сте на закрито или на открито, включително каране на колело, бягане, каране на ски, или други видове спорт, той винаги ще ви осигури комфорт при носенето.

Подробности

Подобни продукти в категория