• Новинка
WYSUMMER Черна Плоска Директен презрамки, 20pcs Метални Скоби За ремонт на Преки Ъглови Скоби Директни скоби с 40шт винтове (Преки 16x56 мм, черни)

WYSUMMER Черна Плоска Директен презрамки, 20pcs Метални Скоби За ремонт на Преки Ъглови Скоби Директни скоби с 40шт винтове

Buyers rating:
BGN 6.93

Налично

◈ Е изработен от висококачествен метал, здрав и издръжлив 3-слойная матово черно покритие осигурява здравина Цвят : черна дупка; Диаметър на отвора : 4,5 mm/0,18 инча; Дебелина : 2 мм/0,08 инча. ◈Широко приложение : прави скоби могат да се прилагат на много различни места за фиксиране на плоски ъглови съединения.Идеален за маса, конторки; укрепва вратата на килера за метли и ставите на плоски повърхности, фуги и пукнатини.Помощ за укрепване на рамка на леглото, кутии, ракли, мебели. ◈ Лесна инсталация : Идва с крепежным перка, лесен за инсталиране. ◈100% гаранция за връщане на парите.Ние вярваме, че ще ви хареса нашия продукт толкова, колкото и ние, но в случай, че не сте напълно удовлетворени просто върнете го в продължение на 30 дни за получаване на пълно връщане на парите без въпроси!. ◈ Е изработен от висококачествен метал, здрав и издръжлив. 3-слойная матово черно покритие осигурява здравина Цвят : черна дупка; Диаметър на отвора : 4,5 mm/0,18 инча; Дебелина : 2 мм/0,08 инча. ◈Широко приложение : прави скоби могат да се прилагат на много различни места за фиксиране на плоски ъглови съединения.Идеален за маса, конторки; укрепва вратата на килера за метли и ставите на плоски повърхности, фуги и пукнатини.Помощ за укрепване на рамка на леглото, кутии, ракли, мебели. ◈ Лесна инсталация : Идва с крепежным перка, лесен за инсталиране. ◈100% гаранция за връщане на парите.Ние вярваме, че ще ви хареса нашия продукт толкова, колкото и ние, но в случай, че не сте напълно удовлетворени просто върнете го в продължение на 30 дни за получаване на пълно връщане на парите без въпроси!.

Подробности

Подобни продукти в категория