• Новинка
Регулатор на силата на звука на Bluetooth FM предавател за кола, Двойна Запалката VIIMAKE 4.8 A, Зарядно за Кола с 2 USB-Порта, Музикален плеър, Стерео Адаптер, Радио С поддръжка н?

Регулатор на силата на звука на Bluetooth FM предавател за кола, Двойна Запалката VIIMAKE 4.8 A, Зарядно за Кола

Buyers rating:
BGN 1.00

Налично

【 Скрита функция на силата на звука 】 : Продължително натискане на левия бутон в продължение на 3 секунди, за да увеличите силата на звука и продължително натискане на десния бутон в продължение на 3 секунди, за намаляване на звукаМаксимална сила на звука може да се регулира до 30. Вграден микрофон, ясни и плавни повиквания, управление с един бутон, отговорът / отклонение /вдигане на ръка / на върха - всичко в едно ударение, по-безопасно шофиране; Предавания за мобилна навигация, свързаност Bluetooth един бутон, по-ясна гласова слушане. 【Инструкции за свързване на Bluetooth】 : ① Свържете Bluetooth адаптер за кола, честота на показване на екрана, се равнява на 87,5;② След това настройте радиокасетофон на честотата на FM87,5, съответната честота Bluetooth адаптер;③ Включете Bluetooth на мобилния телефон, за да намерите A9 и да се свърже с него;④ Отворете музика / навигационно приложение в мобилния си телефон, за да играят.(Важно : честота на автомобилното радио FM87.5 трябва да отговарят на Bluetooth A9 на мобилен телефон).
【Основните параметри на 】 Вход 12/24, порт 1a с функция за четене на USB и зареждане; интелигентен порт за зареждане 3.4 A, висока мощност 90 W, съвместим с няколко устройства, които могат интелигентно да идентифицира устройството си с Android или i Phone и зарежда.
【 Широка съвместимост 】 Предаване Bluetooth V5.0 не е нарушена, осигурява постоянна връзка на сигнала, поддържа Bluetooth /USB диск/TF карта/ MP3 съвместим с i Pad, i Phone, Samsung, Google, LG, HTC и устройства с Bluetooth.
【 Функция за определяне на безопасността на напрежение 】 Мониторинг на напрежение на акумулатора на автомобила в реално време, за предотвратяване на въздействието на ниско напрежение на безопасността при шофиране.Поставете порт запалка, преди да започне подаване на пара напрежение трябва да бъде 12-12,8 В, а батерията е в нормално състояние.След стартиране на автомобила напрежението на батерията в норма е 13-14,8, затова, моля, използвайте нашите продукти е безопасно.

Подробности

Подобни продукти в категория