• Новинка
Изискана Украса Ресни, Лейси Лента от Полиестер с Пискюли Ширина 4-6 см, 12 Ярда, за Боядисана за Дрехи, Аксесоари, Сватбена рокля в латински стил и декорация на абажур?

Изискана Украса Ресни, Лейси Лента от Полиестер с Пискюли Ширина 4-6 см, 12 Ярда, за Боядисана за Дрехи, Аксесоари, Сватбена

Buyers rating:
BGN 1.33

Налично

☆ Материал и размер : 100% полиэфирное влакна, 4-6 см в дължина 12 метра по дължина, цветно ☆ Използване (приложимите случаи) : може да се използва за занаяти собствените си ръце, сценични костюми (например части за латиноамерикански танци), национални костюми, сватбени рокли и друга красива дрехи. ☆ Характеристики на продукта : отлична устойчивост на износване и светло устойчиви, висока якост, добра еластичност (е здрава и трайна, устойчива на бръчки и не съдържа желязо) и добра устойчивост на цветовете, не е лесно да избледнява. ☆ Предимства на продукта : полиестер дълга коприна тъкани притежава предимствата на добра здравина, мекота и свеж, леко пране и бързо сушене и т. ☆ Ние обещаваме да ви предоставят висококачествено сервизно обслужване и своевременно да отговаряме на вашите запитвания, за да ви осигури отличен търговски опит. ☆ Материал и размер : 100% полиэфирное влакна, 4-6 см в дължина 12 метра по дължина, цветно. ☆ Използване (приложимите случаи) : може да се използва за занаяти собствените си ръце, сценични костюми (например части за латиноамерикански танци), национални костюми, сватбени рокли и друга красива дрехи. ☆ Характеристики на продукта : отлична устойчивост на износване и светло устойчиви, висока якост, добра еластичност (е здрава и трайна, устойчива на бръчки и не съдържа желязо) и добра устойчивост на цветовете, не е лесно да избледнява. ☆ Предимства на продукта : полиестер дълга коприна тъкани притежава предимствата на добра здравина, мекота и свеж, леко пране и бързо сушене и т. ☆ Ние обещаваме да ви предоставят висококачествено сервизно обслужване и своевременно да отговаряме на вашите запитвания, за да ви осигури отличен търговски опит.Въз основа на принципа "клиентът е над всичко", ние сме специализирани в производството на кисточек вече повече от 20 години, и ние сме достатъчно сигурни в нашите продукти.Ние всички имаме на повече от 30 цвята дантелен кисточек с ресни 4 инча 6 инча 8 сантиметра на 12 сантиметра.

Подробности

Подобни продукти в категория

гетра за врата 686x47 NCAA Sierra
  • Новинка
Оценки:

гетра за врата 686x47 NCAA Sierra

Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплащаСтоката трябва да

BGN 15.00