• Новинка
Детска Електрическа Машинка за Пилочки за нокти,Електрическа Пила за нокти за Бебета, Набор от детски Ножици за нокти от R RONPHONE (Зелен)

Детска Електрическа Машинка за Пилочки за нокти,Електрическа Пила за нокти за Бебета, Набор от детски Ножици за нокти от R RONPHONE

Buyers rating:
BGN 2.67

Налично

? R Пила за нокти Ronphone baby е специално разработена за бебета и подрастващи деца ? Ноктите на бебето мека, къса и миниатюрни.Към тях трябва да бъдат лекувани безопасно.Комплект за грижа за ноктите - това е нещо, което е нужно на детето, за bebes.Това ще ви позволи да се режат ноктите на бебето без да използвате остри ножици или клещи. ?В този комплект 6 броя за подстригване.Те могат да отговорят на нуждите на ноктите дете на възраст от 0-12 месеца и по-големи.Две метални тампони и конус може да се използва и за възрастни. ?Корпуса на машинката разполага с общо четири режима, осигуряващи 2 скорости и 2 посоки на въртене.Детски нокторезачки със светлина, оборудвани с малка крушка, която ви помага да работите в слабо осветена сцена. ? Моля, не използвайте Този продукт не по предназначение.Да Не се прилага Върху животни. ? R Пила за нокти Ronphone baby е специално разработена за бебета и подрастващи деца. ? Ноктите на бебето мека, къса и миниатюрни.Към тях трябва да бъдат лекувани безопасно.Комплект за грижа за ноктите - това е нещо, което е нужно на детето, за bebes.Това ще ви позволи да се режат ноктите на бебето без да използвате остри ножици или клещи. ?В този комплект 6 броя за подстригване.Те могат да отговорят на нуждите на ноктите дете на възраст от 0-12 месеца и по-големи.Две метални тампони и конус може да се използва и за възрастни. ?Корпуса на машинката разполага с общо четири режима, осигуряващи 2 скорости и 2 посоки на въртене.Детски нокторезачки със светлина, оборудвани с малка крушка, която ви помага да работите в слабо осветена сцена. ? Моля, не използвайте Този продукт не по предназначение.Да Не се прилага Върху животни.

Подробности

Подобни продукти в категория