• Новинка
Прозрачна Книга за съхранение на бижута MOTHAF, Органайзер за Бижута за Пътуване с Преносим Антиокислительным джоб, Чанта-Органайзер за Колиета, Обеци за Пътуване, Пр?

Прозрачна Книга за съхранение на бижута MOTHAF, Органайзер за Бижута за Пътуване с Преносим Антиокислительным джоб, Чанта-Органайзер

Buyers rating:
BGN 11.09

Налично

【Е просторен и удобен За переноске】Purple jewelry storage book има 144 отделения за карти и 75 самозаклеивающихся от опаковки от прозрачно PVCТова е достатъчно за ежедневна употреба или за пътуване.Торбички от PVC две размери позволяват да се използва както малки, така и големи бижута И са идеални за носене. 【Лесно търсене и ОРГАНИЗИРАНЕ на】 Прозрачна книга за съхранение на бижута е снабдена с метални пръстени-переплетами, което улеснява намирането на точните ви орнаменти, просто обърнете страницата, за да бързо и лесно да изберете подходящите декорации, тъй като при гледане на книги.Спестява вашето време!. 【НЕ ПОЗВОЛЯВА ПОТЪМНЯВАНЕ на ВАШИТЕ БИЖУТА】 Тези за многократна употреба сгъстено чанта с цип от PVC пыленепроницаемы, водоустойчив и предпазва от надраскване, че вещите са били сухи и упорядоченными.Както и да се избегне риска да ги надраска.Запазете вашите декорации красиви. 【Лесно да се откаже】 Изработена от PVC-материал, лилаво организаторите за бижута книги са здрави и крепки.Нашият органайзер за бижута за пътуване е с гладка закопчалка-цип, за да се предотврати падането на украса и да дадем приятни впечатления по време на вашето пътуване. 【В някои случаи】 Този лилаво пътен органайзер за бижута е подходяща не само за съхранение на обици, пръстени, колиета и т., Но също така може да съхранявате вашите картички, марки, сувенири, снимки и т. Това е един чудесен празничен подарък за вашето семейство / приятели. 1 Х лилава книга за съхранение на бижута 12 страници с 4 слота 12 страници с 2 слота за общо 144 слота) 25 Х големите чанти с цип 50 х малки торбички с цип 1 Х чанта за бижута Голям и удобен за носене при пътуване Прозрачен органайзер за съхранение на бижута е 144 отделения за карти с 75 бр прозрачни PVC самоуплотняющихся пакети (2 слота за карти размер + 2 чанти с цип размер).Това е достатъчно за ежедневна употреба или за пътуване.Торбички от PVC две размери позволяват да се използва както малки, така и големи бижута И са идеални за носене.

Подробности

Подобни продукти в категория