• Новинка
Аерозолен пожарогасител Ougist, удобен за переноске, може да се предотврати повторното запалване, подходящ за гасене на пожари на твърди материали, леснозапалими теч?

Аерозолен пожарогасител Ougist, удобен за переноске, може да се предотврати повторното запалване, подходящ за гасене на пожари

Buyers rating:
BGN 0.67

Налично

?97% вода с отрицателни йони, 3% низкотемпературного пожарогасителна вещество ?【Удобен и лесен за употреба】 : Максимално разстояние на пръскане 13 метра.Този преносим аерозолен пожарогасител е разработен специално за прекратяване на запалване, както и повторното запалване, без да оставя следи и без да създават безредици.След инцидента с огнения просто избършете мястото на инцидента и доведете го в реда. ?【Да се предпазите от опасност от пожар】 : трябва да се осигури близките си и имуществото си?Нашият преносим пожарогасител ще ви помогне да се справят с по-малки пожари и да ги спре, преди те да ескалират в по-мащабна катастрофа, диапазон на работни температури от -13℉ ~ 200℉. ?【Компактен и удобен за носене】 : Височина-11,7 инча, ширина 3.Благодарение на компактен вид нашите преносими пожарогасители може лесно да се постави в раница или се съхранява в багажника на вашия автомобил, лодка и във всеки ъгъл на вашата кухня, за да се гарантира вашата безопасност по всяко време и на всяко място. ?【Екологичен пожарогасител】 : Нашият преносим пожарогасител, въз основа на нетоксичен и биоразлагаемой формула, сверхбезопасен и може да ви помогне да реши проблема с огъня, без да причинява раздразнение или други проблеми. ?【Следпродажбено обслужване】 : Моля запишете номера на вашата поръчка, вие комуникирате с нас чрез и да предоставите номер на поръчката, ние ще ви предоставим гаранционно обслужване, ние с удоволствие ще ви обслужи. 【Моля, обърнете внимание!!!!】PD : XXXX-XX-XX-XX, посочен долу на продукта, е датата на извършване (PD), а не срока на годност, моля, не бъркайте.Концентриран огнетушащее вещество на водна основа (S-3-AB).Съкратено наречено концентриран огнетушащим вещество серия S-3, 3 тона пожарогасителна вещество се добавя към 97 тоннам вода с отрицателни йони и се смесват за получаване на 100 тона пожарогасителна вещество.Стойността на РН е неутрално, няма да окаже неблагоприятно въздействие върху организма на човека и околната среда.

Подробности

Подобни продукти в категория

Сменяеми лещи за очила ARMEGA Goggle
  • Новинка
Оценки:

Сменяеми лещи за очила ARMEGA Goggle

Обектив ULTRA HD, определящ категорията, осигурява ненадмината оптична яснотаБыстросъемная система осигу�

BGN 3.33