• Новинка
DKKY Симулация Модел на превозното средство M2 Шестостенни Винтове, Метални Ступица Колело Комплект Винтове за 1,9 2,2 Inch Главината на Колелото 100ШТ (M2* 6)

DKKY Симулация Модел на превозното средство M2 Шестостенни Винтове, Метални Ступица Колело Комплект Винтове за 1,9 2,2 Inch

Buyers rating:
BGN 29.07

Налично

1 Той е изработен от неръждаема стомана винт, която е различна здравина и трайност. Инсталира се върху метална ступицу, а външният шестигранник по-реалистична, отколкото при обикновените винтове. Оборудван преобразуване облицовки с шестоъгълни отвертка, може да се разбере директно отвертка 1,5 . Това се отнася за промяна на метални дискове, с диаметър 1,9 и 2,2 инча. Пакетът включва 100шт винтове и 1 инструмент, за да отговори на нуждите на превозното средство. Той е изработен от неръждаема стомана винт, която е различна здравина и трайност. Инсталира се върху метална ступицу, а външният шестигранник по-реалистична, отколкото при обикновените винтове. Оборудван преобразуване облицовки с шестоъгълни отвертка, може да се разбере директно отвертка 1,5 . Това се отнася за промяна на метални дискове, с диаметър 1,9 и 2,2 инча. Пакетът включва 100шт винтове и 1 инструмент, за да отговори на нуждите на превозното средство.

Подробности

Подобни продукти в категория