• Новинка
WOHAHA Сини и Розови Акварелни Цветни Стикери за Стена DIY Пеперуда Цветни Листенца Стикери за Стена на Спалня и Хол Художествени Стенни Декорации Подвижна Водоустойч?

WOHAHA Сини и Розови Акварелни Цветни Стикери за Стена DIY Пеперуда Цветни Листенца Стикери за Стена на Спалня и Хол Художествени

Buyers rating:
BGN 6.06

Налично

■ Размер стенни стикери : Размер на получените стоки : 30 см, можете да направите стикер на стената с ръцете си, заедно със семейството си, готов е размерът на стикери за стена съответства на пространството. ■ Стикери за стена висококачествени материали : Стикери за стена, изработени от висококачествено PVC-материал, който е екологично чист, водоустойчиви, устойчиви на петна, не избледняват и може да бъде надеждно закрепена.Те са безопасни за употреба, за да бъде трайна и може да бъде пресъздадена наново, ако бъдат допуснати грешки. ■ Приложение за декориране на стените им може да се прилага в дневни, спални, кухни, бани, трапезарии, бърлоги, стълби, врати, детски, под наем офис домове, ресторанти, кафенета и на други обществени места.Ярките цветове ще донесе в живота си енергия и щастие.Това е идеален подарък за семейството и приятелите. ■ Декор и украсете своето пространство : с помощта на тези стенни стикери лесно можете да украсят стаята си, без никакви специални инструменти.Когато искате да промените атмосферата в помещението или като мярка за първа помощ, наклейте етикети на стената и всеки ден, насладете се на мнението на пролетта, лятото, есента и зимата, за да се чувстват комфортно и щастливо. ■ Следпродажбено обслужване : Ако имате някакви проблеми с продукта, моля свържете се с нас по имейл, и ние ще ви дадем задоволително обслужване. ■ Размер стенни стикери : Размер на получените стоки : 30 см., можете да направите стикер на стената с ръцете си, заедно със семейството си, готов е размерът на стикери за стена съответства на пространството. ■ Стикери за стена висококачествени материали : Стикери за стена, изработени от висококачествено PVC-материал, който е екологично чист, водоустойчиви, устойчиви на петна, не избледняват и може да бъде надеждно закрепена.Те са безопасни за употреба, за да бъде трайна и може да бъде пресъздадена наново, ако бъдат допуснати грешки. ■ Приложение за декориране на стените им може да се прилага в дневни, спални, кухни, бани, трапезарии, бърлоги, стълби, врати, детски, под наем офис домове, ресторанти, кафенета и на други обществени места.Ярките цветове ще донесе в живота си енергия и щастие.Това е идеален подарък за семейството и приятелите.

Подробности

Подобни продукти в категория