• Новинка
Държач за тоалетна хартия WZKALY с рафт - Диспенсер за смываемых кърпички и място за съхранение, Подходящи за всяка баня, дръжте мокри кърпички скрити - Органайзер за б?

Държач за тоалетна хартия WZKALY с рафт - Диспенсер за смываемых кърпички и място за съхранение, Подходящи за всяка баня,

Buyers rating:
BGN 9.99

Налично

Забележка : Този държач за тоалетна хартия не е подходящ за мега-на роли 【НЕЗАБЕЛЕЖИМО за СЪХРАНЕНИЕ на】 : Скриване на смываемые кърпички и стоки от първа необходимост за баня с помощта на нашия притежателя за тоалетна хартия с вграден рафт за съхранение на хартиени кърпички. 【ЗДРАВ И СТИЛЕН】 : Произведени от висококачествена неръждаема стомана с матово черно покритие, нашите диспенсер за мокри кърпички и държач за тоалетна хартия, устойчиви на корозия, като придават модерен вид на всеки дизайн на банята. 【Лесна инсталация】 : Нашият стенен държач за тоалетна хартия може да се инсталира за броени минути с помощта на приложените инструкции, винтове и анкери. За допълнително удобство е снабден с перекладиной с плавно скручиванием и здрава кутия за съхранение. 【ЧЕ ПОЛУЧАВАТЕ】 Модерен дизайнерски държач tp, изработени от качествени материали.Ние също така предлагаме 30-дневна гаранция и денонощна консултация на клиента, ако имате някакви въпроси, ние ще решим вашия проблем в рамките на 24 часа.

Подробности

Подобни продукти в категория