• Новинка
STOBOK 1 Комплект 6 Листа Етикетът за класификация на отпадъци с Кръгла форма Етикети Етикети За класифициране на отпадъци Етикети за рециклиране на Отпадъци Лигав Зн?

STOBOK 1 Комплект 6 Листа Етикетът за класификация на отпадъци с Кръгла форма Етикети Етикети За класифициране на отпадъци

Buyers rating:
BGN 3.75

Налично

КОФИ за ОТПАДЪЦИ за РЕЦИКЛИРАНЕ - Материал PVC здрав и устойчив на абразияЕТИКЕТИ ЗА КОШЧЕТА ЗА БОКЛУК . ?Повдигна задната част на мембраната и закрепете я, просто и удобно.Етикети за боклук резервоарите за течно гориво -фина работа, не е лесно да се износва, приличат на класификация на отпадъци.ЕТИКЕТИ КОФИ за БОКЛУК - многофункционални - използвайте този стикер на контейнер, да бъдете организирани. много подходящ за използване в различни добре обелени плоски повърхности, като например у дома, офиси, работа, събития, бизнес, хотели, спортни зали, стая, апартамент, студио, барове, центрове за управление, за поддържане на чистота.ЕТИКЕТ за БОКЛУК КОФИ - Въпреки че той е лесен за дизайн, тя е изключително практични, когато я използвате.Списък на пакетите 6 x листа стикери за класификация на отпадъци Характеристики и ниско, високо-производителни стикер за рециклиране на боклуци в резервоара. - Въпреки простотата на дизайна, това е толкова практично, когато използвате етикети за кошчета за боклук. - PVC материал - здрава, устойчива и износостойкая етикет за боклук кофи. - Повдигна задната част на мембраната и се прикрепва към нея е лесен и удобен за етикети за боклук на резервоара. -Материал : Стикери от PVC -Размер : Около 12,80 X12,80 X0,01 см / 5,03 X5,03 X0 Етикети за класифициране на отпадъци. - Помогни ми да напомня на другите, че те са развили добър навик класифицира етикети кошчета за боклук.Описание Товаранаклейка за боклук буркани е Лесна и удобна за използване, просто отклейте и я залепете на всяко място, където трябва.Етикети за боклук резервоарите Ние използваме PVC материал, така че можете да го запази за известно време. етикети за рециклиране Ако търсите етикети за класифициране на отпадъци надежден качество и на разумна цена, аз ще ви кажа, че нашите самозалепващи етикети ще ви бъде най-добрият избор.

Подробности

Подобни продукти в категория