• Новинка
Healeved 1 бр. Сачмен Топчета Бутилка за Етерично Масло Прозрачен Контейнер за Ролкови Флакон За Парфюм Сачмен Флакон За Пътуване Контейнер за Етерични масла Ролкови Б?

Healeved 1 бр. Сачмен Топчета Бутилка за Етерично Масло Прозрачен Контейнер за Ролкови Флакон За Парфюм Сачмен Флакон За Пътуване

Buyers rating:
BGN 2.33

Налично

отварачка за бутилки от пластмасаRoller : Нашата е лесна бутилка за етерични масла е предназначена за потребителите на етерични масла.Дървена роликовая бутилка : В нея можете да съхранявате синтетични масла, натурални етерични масла, есенции, аромати или други течности.Хвърляне на бутилка : Дървени ролкови бутилки за етерично масло с малък размер.Можете да го опаковат в пътна чанта за дневни занимания и пътуване на дълги разстояния.Празна бутилка от етерични масла : Универсален и практичен, преносим размер, лесно да носят със себе си.Флакон с Етерично масло : Той е с правилния размер, и може лесно да се постави в чанти, раници, чанти и калъфи за йога, спортни чанти.Отварачка за бутилки с ролки : Нашият прост флакон за етерични масла, предназначени за потребителите на етерични масла.Дървена роликовая бутилка : В нея можете да съхранявате синтетични масла, натурални етерични масла, есенции, аромати или други течности.Хвърляне на бутилка : Дървени ролкови бутилки за етерично масло с малък размер.Можете да го опаковат в пътна чанта за дневни занимания и пътуване на дълги разстояния.Празна бутилка от етерични масла : Универсален и практичен, преносим размер, лесно да носят със себе си.Флакон с Етерично масло : Той е с правилния размер и може лесно да бъде поставен в чанти, раници, чанти и калъфи за йога, спортни чанти.Осъществяване на списък 1 х дървена бутилка за етерично масло Характеристики -Размер на 3 мл : около 5,00 X2,00 X2,00 см / 1,97 X0,79 X0 ролкови бутилки. -Материал : дървесни етерични масла-Размер на 10 мл : около 10. -Цвят : Тъмно червен Флакон с етерично масло - задължителен предмет от бита и подарък за вашия приятел.Побързайте и го изберете формата на рула в бутилка. -Подходящи за поставяне в дома или в чантата си за даване на козметиката, по-голяма елегантност. -Това може да бъде за пълнене на парфюми, етерични масла, някои козметични средства и др натурални етерични масла. -Благодарение на доброто герметичному ефекта на уплътняване не е нужно да се притеснявате за разливе или есента на флакона на парфюма.

Подробности

Подобни продукти в категория

Охлаждащ Двигателя PlayStation 3
  • Новинка
Оценки:

Охлаждащ Двигателя PlayStation 3

3 мощни вентилатора с регулируема скорост на въртенеУвеличава притока на въздух и намалява нагряване.П�

BGN 32.43