• Новинка
Вана за къпане на птиците LANGYA, Купа за клетката с папагала, Окачен Кутия за Плуване, силен и здрав, Купа за ежедневна употреба птици, за съдържанието на птици се подд?

Вана за къпане на птиците LANGYA, Купа за клетката с папагала, Окачен Кутия за Плуване, силен и здрав, Купа за ежедневна

Buyers rating:
BGN 3.33

Налично

❤ 2 на Приложение : Изработен е от дебела пластмаса, може да се използва като вана или купа за хранене, е безопасно за домашни любимци ❤ Здрав и нетоксичен : Траен, нетоксичен, подходящ за ежедневна употреба птици, съдържа птици се поддържат чисти и се съхраняват на хладно. ❤ Много функции : Водна баня е полезна за здравето на птиците : не само премахва перьевую прах и паразити, но и овлажнява кожата и помага на птиците, както и да се отвръща на топлина. ❤ Надеждно определяне на : Птичи резервоар с винтове може да се инсталира на всяка клетка, сигурно и здраво. ❤ Подходящи птици : Подходящ за тигрова кожи, божур, тихия океан, птици с препратка петна, мунии, майнского млечница.Характеристика : 1.2 Приложение : Изработен е от дебела пластмаса, може да се използва като баня или купички за хранене, е безопасно за домашни любимци. Здрав и нетоксичен : Траен, нетоксичен, подходящ за ежедневна употреба птици, съдържа птици се поддържат чисти и се съхраняват на хладно. Много функции : Водна баня е полезна за здравето на птиците : не само премахва перьевую прах и паразити, но и овлажнява кожата и помага на птиците, както и да се отвръща на топлина. Надеждно закрепване : Птичи резервоар с винтове може да се инсталира на всяка клетка, сигурно и здраво. Подходящи птици : Подходящ за тигрова кожи, божур, тихия океан, птици с препратка петна, мунии, майнского млечница.Спецификация : Име : Баня за птици Материал : пластмаса Размер : 18 * 10 * 4 см/7.57 в заявлението : тигровая кожата, божур, тихия океан, птица с напречни петна, черен феникс майна дрозд и други малки птици Опаковъчен лист : 1 * Вана за птици (включително крепежни винтове).

Подробности

Подобни продукти в категория

Малка Торбичка за сън (лилаво)
  • Новинка
Оценки:

Малка Торбичка за сън (лилаво)

Виси в клетка за птици е уютнотопло подслон с твърд дъно мека руното вътрешната част.висящи завязки, кои

BGN 26.66