• Новинка
PINSAI 2 опаковане. Мини Led Налобный Фенер Супер Ярки За Възрастни, Малка Светлина, светлината на Прожекторите, Водоустойчив Фенер за Лов на Открито, Преносим Налобный ?

PINSAI 2 опаковане. Мини Led Налобный Фенер Супер Ярки За Възрастни, Малка Светлина, светлината на Прожекторите, Водоустойчив

Buyers rating:
BGN 9.06

Налично

【Малък и лек】 Дължина на крушката е само на 3 инча, а теглото - само 5 грамаТой е по-малък от размера на юмрук, но той може да осигури огромен светлина.Изключително ниско тегло осигурява фенери голям комфорт, особено за хора, които не искат да носят тежки фарове и работи в продължение на дълго време.Това е по-удобно носене.Той е много подходяща за каране на велосипед, риболов, промиване на злато, добива на полезни изкопаеми, къмпинг, туризъм, скално катерене, лов и други спортове. 【Супер ярки led налобный фенер】 : светлината има 2 режима на работа : силна / слаба светлина; Разстояние осветление в режим на силна светлина може да достигне до 650 метра.Осветление в режим на слаба осветеност могат да отговорят на нужди на живота, а също така значително да се удължи време на употреба. 【Водоустойчиви и издръжливи】Лампа е изработена от алуминиеви чаши и пластмасов корпус, така че не е нужно да се притеснявате за увреждане на изделия при силен удар.Цялата лампа могат да издържат на силен дъжд, студ, жега и падане на земята.Той е водоустойчив до нивото на IPX4, което означава, че той може да се предотврати пръскане на вода под всякакъв ъгъл. 【Мобилен малък лаптоп батерия】 : Лампа идва с акумулаторна батерия с капацитет 2500 mah и интерфейс type-c, срокът на служба, която е 8-20 часа в зависимост от настройките на яркостта, може да се зарежда повечето цифрови устройства на пазара, този източник на енергия е еквивалентна на мобилни малка електроцентрала!. 【Гаранция 2 години】 Ние използваме строг контрол на качеството, за да направи всяка лампа ръчно, за да ви предоставим най-доброто оборудване, ние даваме 2 години гаранция на всеки продукт, всякакви въпроси са добре дошли.

Подробности

Подобни продукти в категория