• Новинка
Angoily 4 бр. Заключване за кутии Декор на Кухненски шкаф Реколта Ковчег За Бижута Ретро Декор Декоративни гайки За подарък Кутия За Бижута Болт Антични Закопчалката К?

Angoily 4 бр. Заключване за кутии Декор на Кухненски шкаф Реколта Ковчег За Бижута Ретро Декор Декоративни гайки За подарък

Buyers rating:
BGN 4.90

Налично

цинк сплавЗАКЛЮЧВАНЕ КАЛЪФ ЗА БИЖУТА - здрава и достатъчно твърд, стабилен и здрав, това е лесно да боли.ДЪРВЕНО капаче за калъф - подходящ за шкатулок за бижута, дървени кутии, подарък кутии, вино, кутии.РЕКОЛТА ЗАВЪРТАНЕ и ЗАКЛЮЧВАНЕ - тези замковые катарами, изработени от сплав с за използване.РЕКОЛТА БОЛТ - тези катарами са лесни за инсталиране, им е лесно да се огъват или деформират.ПРУТКОВЫЕ ВРАТА - им е лесно да се деформира, и те са в употреба.Осъществяване Списък 4 x ключалката за заключване на кутията Характеристики -Размер S : около 5,10 X4,30 X0,90 см / 2,00 X1,69 X0,35 см долен език за инструменти. -Цвят : Бронзов калъф за бижута. -Материал : Декор на шкаф от с сплав. -Размер M : около 6.39 инча метален заключване на кутията. -Лесен и удобен за нанасяне и го изключвате, практичен и здрав ковчег за бижута. -Ретро-дизайн, прави си кутии за бижута, по-привлекателни. -Тези катарами са лесни за инсталиране, им е лесно да се огъват или деформират мини-панта. -Лесно се деформира и се счупи, здрав и издръжлив за използване на ключалки в ретро стил. -Антични и класически стил ще даде на вашите клетки е характерен капаче-барабанен.Описание на продукта Дървено капаче за бижута - това е един от най-добрите варианти за вас.антикварни капаче за кутии С опростен дизайн, но практически да запази вещите си в безопасност.дървено капаче за чекмеджета Тези скоби са изработени от качествен с сплав, която не е лесно да се съборят и ще продължи известно време. здрави ключалки на чекмеджета Те са много лесни за инсталиране и използване.

Подробности

Подобни продукти в категория