• Новинка
XINXINGDINGSHENG Врата копчето Стенен Щит за Защита От Сблъсъци във Формата На Маймуна Стенен Протектор Стикер Без Перфорация Врата копчето Тампон за Кухни Спални Хол Вра?

XINXINGDINGSHENG Врата копчето Стенен Щит за Защита От Сблъсъци във Формата На Маймуна Стенен Протектор Стикер Без Перфорация

Buyers rating:
BGN 1.00

Налично

【Материал премиум-клас】 Стенен панел дръжката на вратата е изработен от силиконов материал, гъвкаво и износостойкого, него не е лесно да се деформира, да се повреди, той здрав и издръжлив 【Лесна инсталация】 Той е самоклеящуюся конструкция, която е с висок вискозитет и не е лесно пада при излагане на вода.Просто махнете отметката стикер с обратна страна и я залепете към стената на мястото, където се докосва врата копчето. 【Ефективна защита】 Това може да се предотврати увреждане на стената и грозни драскотини, причинени от сблъсък на дръжката на вратата със стената, и по-добра защита на вашата стена. 【Тиха обстановка】Той има силна амортизация и функция на амортизация, която може да намали шум, създаван при затваряне на врати, и създаде за вас тиха и комфортна обстановка за сън или на работа. 【Широко приложение】 Му може да се прилага за спални, бани, кухни, хладилници, шкафове и т. Това е чудесен инструмент за защита на стените.Врата копчето Стенни Защита От Сблъсъци във Формата На Маймуна Защитен Стикер за Стена, Без Перфорация Врата копчето Тампон за Кухни Спални Хол Врата копчето.

Подробности

Подобни продукти в категория