• Новинка
PRETYZOOM/ Дамски Шапки, Дамски Шапки, Дамски Шапки, 20 бр., Шапка за Душ, Шапки За Къпане, Хотелска Еластичната Шапка За Душ, Шапки за Баня, Калъф за коса за Спа, Дамски Шапк?

PRETYZOOM/ Дамски Шапки, Дамски Шапки, Дамски Шапки, 20 бр., Шапка за Душ, Шапки За Къпане, Хотелска Еластичната Шапка За

Buyers rating:
BGN 3.33

Налично

Салонную шапка може да се сгъва до много малка по размер, тя е лека, лесно се носи с себе си шапка за душ с очарователен принтом привлекателен и модна.Капачка за косата, за бани Тези шапки за душ за многократна употреба и по-мека, ще ви осигурят комфортен душ. шапки-ексфолианти с начесом са Подходящи за вземане на душ, приготвяне на храна в кухнята и в СПА центъра, добре предпазват косата или могат да се прилагат за обвързване на растежа на коса при грима, почистване на лицето и т. медицински шапки за коса, изработен от качествен и устойчив материал, ефективно предпазват косата от намокания в душата.Салонную шапка може да се сгъва до много малка по размер, тя е лека, лесно се носи с себе си. шапка за душ с очарователен принтом привлекателен и модна.Капачка за косата, за бани Тези шапки за душ за многократна употреба и по-мека, ще ви осигурят комфортен душ. шапки-ексфолианти с начесом са Подходящи за вземане на душ, приготвяне на храна в кухнята и в СПА центъра, добре предпазват косата или могат да се прилагат за обвързване на растежа на коса при грима, почистване на лицето и т. медицински шапки за коса, изработен от качествен и устойчив материал, ефективно предпазват косата от намокания в душата.Характеристики Цвят : както е показано Материал : както е показано. Размер : 28 x 28 x 0,1 виж Опаковката включва 20 бр.

Подробности

Подобни продукти в категория