• Новинка
Vnicesli 2 Опаковки Черен, бял на Цвят Гел-Лак за нокти Комплект Soak Off Led Гел-Лак За Нокти Комплект от Лак За нокти Дизайн на Ноктите, Ноктите Салон направи си сам у дома Ко?

Vnicesli 2 Опаковки Черен, бял на Цвят Гел-Лак за нокти Комплект Soak Off Led Гел-Лак За Нокти Комплект от Лак За нокти Дизайн

Buyers rating:
BGN 2.33

Налично

【Черно-бял гел-лак за нокти】 : Черно-бял гел-лак е подходящ за всички, по всяко време на годината, пролетта, лятото, есента, зиматаНанесете 1-3 слоя, за ноктите изглеждат естествено.Гел-лак на черно-бели цветове е идеален за френски маникюр на ноктите.Отличен за добавяне на цветове вливат в гел лак за режийни нокти, гел за удължаване на нокти, прах за обмакивания нокти, строителен гел за нокти, акрил на прах и т. 【ПОЛЕЗНИ СЪСТАВКИ】 : Натурален гел-лак за нокти е направен от съставки, които не съдържат токсини, които са полезни за здравето и със слаба миризма. 9 Съставки, не съдържат токсини, го правят безопасен, а също и не съдържат агресивни съставки или лепила, които водят до увреждане на ноктите.Led лампа за нокти или друга лампа за маникюр, необходими за втвърдяване на цветове на гел-лака за нокти.Основният слой и не вытираемый най-горния слой ще ви помогне да защитите ногтевое леглото и ще осигури по-добра адхезия на цветен гел за нокти. 【Лесно нанасяне И дълготрайност】 : Гел-лак за нокти Vnicesli при правилно нанасяне трае по 21 дни.Украсете ноктите с гел-лак приятни цветове по време на боядисване, завършвайки маникюр с плавно да се приложи и устойчив дизайн.Достатъчна дебелина прави цветовете на гел-лак лесен за нанасяне, като помага на растушевывать цвят на вашия нийл-арта. 【Без чипс и лесно се】 : Цвят вливат в гел лака за нокти са идеални за френски маникюр, нийл-арт и сватбен маникюр.Никакви вдлъбнатини, чипс или петна, премахване се случва без усилие. 【Вид напомняне】 : В редки случаи този лак за нокти може да предизвика алергична реакция при контакт с кожата.Внимателно прочетете инструкциите за употреба.Моля, направете КОЖЕН ТЕСТ преди да се използва, за да се провери дали има някаква реакция.Да се съхранява на място, недостъпно за деца. 【Черно-бял гел-лак за нокти】 : Черно-бял гел-лак е подходящ за всички, по всяко време на годината, пролетта, лятото, есента, зимата.Нанесете 1-3 слоя, за ноктите изглеждат естествено.Гел-лак на черно-бели цветове е идеален за френски маникюр на ноктите.Отличен за добавяне на цветове вливат в гел лак за режийни нокти, гел за удължаване на нокти, прах за обмакивания нокти, строителен гел за нокти, акрил на прах и т. 【ПОЛЕЗНИ СЪСТАВКИ】 : Натурален гел-лак за нокти е направен от съставки, които не съдържат токсини, които са полезни за здравето и със слаба миризма.

Подробности

Подобни продукти в категория