• Новинка
Определени Кристали за Дизайн на ноктите, Прозрачни Кристали с равна обратна Страна, Искрящи Диаманти, Crystal AB за Нокти, Висулки за Бродерия, Дрехи за Лице, Обувки, Ча?

Определени Кристали за Дизайн на ноктите, Прозрачни Кристали с равна обратна Страна, Искрящи Диаманти, Crystal AB за Нокти,

Buyers rating:
BGN 1.00

Налично

【Кристали с равна обратна страна】получавате една кутия с 12 мрежи два вида кристални плоски диаманти, + молив за място на пробиване + пинцети (Crystal AB Colorful + прозрачен бял кристал), количество и цвят са достатъчни за създаване на своя собствена нийл-арт и всички работи, които трябва само да излезе Достатъчно на брой и повече възможности за избор на формата за ежедневната си работа, освобождаването или други декоративни цели. 【Лекотата на използване и переноске】 Всички кристали за дизайн на ноктите, опаковани в кутия, много лек.Общо 6 размери на нийл арт 1,5 mm, 2 mm, 3 mm, 4 mm, 5 мм, 6 мм, удобен за носене.Всички бижута AB нокти са опаковани в индивидуални кутии в зависимост от големината, която улеснява избора на това, което ви трябва.Блестящ маникюр с кристали за нокти-арт, които придават блясък на ноктите. 【Отличен отразяващ ефект】 Нашия 3 D crystal за дизайн на ноктите е изработен от висококачествен стъклен материал, издръжлив и надежден.Той е лесен за използване, а гладко покритие прави ноктите-блестящи и привлекателни.Дизайн с плоска задната част е идеална за създаване на бляскав декорация на нокти. 【Многоцветни кристално чисти кристали с равна обратна страна】 Около 2000 парчета страз достатъчно за декорация на нокти-арт, грим на очите, боди арт, мобилен телефон, дамски чанти, поздравителна картичка, дрехи, чорапи с висока мрежа, обувки, булчински рокли, книги, китара, таблет, регистрационен номер, произход или други предмети. 【Идеален подарък】 Е идеален за лична употреба или професионално салон, което ви позволява да създавате ноктите със собствените си ръце за всеки повод.Може да се използва като подарък за приятелите си, жена си или на майка си и т. Вие също можете да се забавлявате с тях, чрез добавяне на няколко красиви декорации за нокти и празничен грим. 【Кристали с равна обратна страна】получавате една кутия с 12 мрежи два вида кристални плоски диаманти, + молив за място на пробиване + пинцети (Crystal AB Colorful + прозрачен бял кристал), количество и цвят са достатъчни за създаване на своя собствена нийл-арт и всички работи, които трябва само да излезе. Достатъчно на брой и повече възможности за избор на формата за ежедневната си работа, освобождаването или други декоративни цели. 【Лекотата на използване и переноске】 Всички кристали за дизайн на ноктите, опаковани в кутия, много лек.Общо 6 размери на нийл арт 1,5 mm, 2 mm, 3 mm, 4 mm, 5 мм, 6 мм, удобен за носене.

Подробности

Подобни продукти в категория