• Новинка
Zerodeko 1 бр., Гобеленовый Фон, Завеса за Душ, Фаза на Луната, е един Гоблен в бохемски стил, Бохем Килим, Звездата, Завеса За Баня, душ Завеса за Баня, Стенни Одеало от Пол?

Zerodeko 1 бр., Гобеленовый Фон, Завеса за Душ, Фаза на Луната, е един Гоблен в бохемски стил, Бохем Килим, Звездата, Завеса

Buyers rating:
BGN 4.90

Налично

Лунен гоблен : лесно Можете да фиксирате този естествен арт гоблен декоративни пирони или натиснетеЛунен матов : Той е добър, стилен и творчески красят вашия дом или студио.Гоблен Stars : Изработен е от висококачествен материал за трайни и практично използване.Лунен гоблен : Не избледнява, могат да се перат и да се използват многоразово.Стенен килим с цветя : може да се използва като реквизит за снимки, подложка за пикник и още много други.Осъществяване на Списък 1 х гоблен Функции - избор за приятелите и семейството си Стенно одеяло с цветя. - Перфектна украса, за да направите стаята по-топла и по-красив стенен килим. - Модерен дизайн на модел, който е идеален избор за домашен декор за вашия дом стенен килим с цветя. -Материал : стенни одеяло Moon от полиестер - Може да се използва като подпори за фотография, подложка за пикник и друг гоблен Moon. - Изработено от висококачествен материал за трайни и практично за използване на Декоративни тъкани. -Цвят : както е показано на фигура Декоративна кърпа за баня Описание на стоките Стенен килим с цветя - избор за приятели, семейство и много други.Гоблен със звездите Ще направи вашият дом по-красив и уникален.Стенен килим Той също може да бъде страхотен подарък за приятели или семейство.Лунен гоблен на Гоблен може да бъде отличен аксесоар за спалнята или хола, монтиран на стената одеяло, потолочным калъф и т.

Подробности

Подобни продукти в категория

Машина За Мечти Ubiquiti UniFi
  • Новинка
Оценки:

Машина За Мечти Ubiquiti UniFi

Интегрирана корпоративна точка за достъп 4x4UDM осигурява необходимия високоскоростен Wi‐Fi интернет и се

BGN 237.59