• Новинка
Коледна украса Gutsyluv, Празничен дисплей със Силует на прозореца на Дядо Коледа, Led Осветление, Коледни Декорации За прозорците на Дядо Коледа, Светлинен Интериор на ?

Коледна украса Gutsyluv, Празничен дисплей със Силует на прозореца на Дядо Коледа, Led Осветление, Коледни Декорации За прозорците

Buyers rating:
BGN 32.28

Налично

【Украса силует на коледните прозорци на батерии】 Украса на коледните прозорци Дядо Коледа с led подсветка, изработени от висококачествен PVC с размери около 17 инча височина * 11,5 инча, двустранен дизайн, включва 28 led крушки, една венец и една присоску 【Уникален дизайн】 Това е коледна украса за прозореца на Дядо Коледа с подсветка има класическа форма на Дядо Коледа, подарък пакет, цветни контури и 28 мини-топли бели led лампи, които ще ви коледно настроение. 【Светлия Коледен силует】Декоративен силует на Дядо Коледа - класическа празничен елемент на Коледа, който светва в мрака, създавайки прекрасна празнична атмосфера.Ако угасне една крушка, останалите ще си останат гори. 【Лесна употреба 】 се Захранва от 2 батерии тип АА, включително въже и присоску, могат да бъдат назначени директно, без монтаж.Украсете я с лесно могат както на децата, така и възрастните хора. Забележка : Батерии в комплекта не са включени. 【Коледни гирлянди за прозорците】В навечерието на Коледа закачете ги на своите прозорци, през вътрешните дворове и използвайте Дядо Коледа за превоз подарък пакети като бижута, за да привлекат съседи и създаде празнична атмосфера.Може да се използва като подвесного орнаменти за врати и прозорци или като декорация на плота, той е много подходящ за вътрешна и външна декорация и това е добър избор за коледната украса. 【Украса силует на коледните прозорци на батерии】 Украса на коледните прозорци Дядо Коледа с led подсветка, изработени от висококачествен PVC с размери около 17 инча височина * 11,5 инча, двустранен дизайн, включва 28 led крушки, една венец и една присоску. 【Уникален дизайн】 Това е коледна украса за прозореца на Дядо Коледа с подсветка има класическа форма на Дядо Коледа, подарък пакет, цветни контури и 28 мини-топли бели led лампи, които ще ви коледно настроение. 【Светлия Коледен силует】Декоративен силует на Дядо Коледа - класическа празничен елемент на Коледа, който светва в мрака, създавайки прекрасна празнична атмосфера.Ако угасне една крушка, останалите ще си останат гори. 【Лесна употреба 】 се Захранва от 2 батерии тип АА, включително въже и присоску, могат да бъдат назначени директно, без монтаж.

Подробности

Подобни продукти в категория

Topper за дърво Collie Sable Angel
  • Новинка
Оценки:

Topper за дърво Collie Sable Angel

ВСЕКИДНЕВЕН и ПРАЗНИЧЕН ДЕКОР : Изискан декор за вашия дом, хол, спалня, камина и детска стаяВъзпламени з

BGN 13.33